Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kr3skA

On i jego zachowanie

Polecane posty

Gość Kr3skA

Kolega poprosil mnie o szczera rozmowe w godzinach pracy. Wlasciwie to byl monolog z jego strony. Stalam jak wryta, nie wiedzialam co odpowiedziec. Stwierdzil, ze nie zasluguje na powazne traktowanie, ponadto zakomunikowal jasno ze nie jest zabawka, frajerem, ktorego mozna wykorzystac w sprawach sluzbowych, a pozniej kopnac w tylek, gdy nie jest juz przydatny. Oprocz tego mowil, ze sobie pogrywam. W pewnym momencie zrobilo mi sie glupio, beznadziejnie, ze powiedzialam mu prosto w oczy: przepraszam. Na tym skonczyla sie nasza potyczka slowna. Od tamtej pory unika mnie, jest arogancki, ograniczyl kontakt ze mna, chodzi jakis taki przygaszony. Napisalam mu esa, ze glupio sie czuje w tej calej sytuacji, ze powinnismy pogadac i wyjasnic sobie wszystko. Ale nie odpisal. Pozniej nastepnego dnia w pracy byl jakis nieobecny. Chcialam z nim pogadac, ale zabraklo mi odwagi. Wyslalam mu kolejnego esa. Tym razem odpisal i zgodzil sie spotkac. Tyle tylko, ze mi cos wypadlo i nie doszlo z mojej winy do tego spotkania. Teraz kolega olal mnie zupelnie. W jaki sposob mam sie zachowac? Nie chce utracic z nim kontaktu, bardzo go lubie, szanuje. Doradzcie cos, prosze.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować