Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemdpołaaaa

bajeruję facetów, jak przestać, pomocy...

Polecane posty

Gość jestemdpołaaaa

od kiedy rozstałam się z moim facetem ułożyłam sobie zycie od nowa co chwile zmieniam facetów, a właściwie nie zmieniam zakręcę w głowie- wykorzystam w łóżku - mówię do widzenia niby niczego im nie obiecuje, ale zaczynam dostrzegac, że to niezbyt fair na początku mi się podobało, niezależna, fajny seks, niektórym facetom też to pasowało ale w tamtym tyg przegiełam, dwa razy przespałam się z moim przyjacielem było fantastycznie ale powiedziałam mu w piątek, że nic z tego, że to było tak o i że dalej się kumplujemy a on się obraził, nie odzywa się do mnie straciłam przyjaciela przez to wszystko ale przecież wiedział jaka jestem, wiedział że nie biorę poważnie żadnego faceta co zrobić, jak odzyskać przyjaciela jak przestać bawić się nimi i już nikogo nie krzywdzić? co mam robić? pomocy????

Gość frajerze
przestan sie puszczac szmato

Gość jestemdpołaaaa
jasne zaraz szmata bo lubię seks to jestem szmatą tak? nie daję każdemu, a tym których sama wybieram więc zamknij pysk wieczny prawiku

Gość no niestety
Regularne i czeste spanie z mezczyznami z ktorymi sie nie jest w zwiazku to puszczanie, zgadzam sie

Gość no niestety
haha, ma zamknac pysk bo powiedzial cos co ci sie nie spodobalo? dorosnij