Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gratzz

Jak jest u Was?

Polecane posty

Gość Gratzz

Jak wygląda Wasz dzień z niemowlakiem? Tak do 6 miesiąca, gdy jeszcze dość dużo wymaga opieki. Kiedy znajdujecie czas na wszystko?

Gość ojtam ojtam
a ja spałam kiedy on spał - a reszta jakoś dawałam rady ale bywało ciężko

Ja mam to szczęście, ze zupełnie niewiem ci znaczy kiedy niema sie czasu na cos gdy ma sie małe dziecko. Moj synek od samego początku potrafił sie zając samym sobą, do tego dużo śpi a ja zawsze mam czas na wszystko- wręcz mi nudno! :)

Gość Gratzz
Moja cora spi tylko na spacerze plus dwie drzemki po 2 minut w ciagu dnia :/ Jest bardzo absorbujaca.

Gość 31-letnia kobieta Wroclaw
Przecież takie małe dziecko bardzo dużo śpi. Moje właśnie takie było leżało sobie w łóżeczku i nie wymagało od niego 100% zainteresowania. Najbardziej szczęśliwe było jak dostawało butle ( wykarmione na mm).

Gość Gratzz
No moja niestety nie śpi... Ma 4 miesiące. Do dupy, wcale sobie nie radzę, jem w pośpiechu, sprzatam na szybko, obiady najprostsze, bo ona polezy chwilkę i już się drze - nie wiem skąd jej się to wzięło, ma tak od urodzenia. Nie umie pobyć sama ze sobą. karuzelki, huśtawki, nawet płyta z nagranym moim głosem, wszystko rozbić o kant dupy ;)

Gość khiUPFCB;S NJK
może chusta?? i wilk syty i owca cała :D Pomyśl :)

Gość Gratzz
No wlasnie myslalam dzisiaj o chuscie, od jakiego wieku mozna ja stosowac? dziecko musi jakies bardziej "sztywne" juz byc? ;)