Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boleklolekkkk

karmy dla zwierzat, wszyscy kupujecie luksusowe?

Polecane posty

Gość boleklolekkkk

Tak czytam czasem i wszyscy pisza, ze daja swoim psom czy kotom najdrozsze karmy marek np. royal czy hilton, przeciez oe kosztuja kupe kasy. Wsrod moich znajomych, ktorzy maja zwierzeta, nigdy nie widzialam by kupowali takie drogie karmy, Glownie zwykle supermerkatowe whiskas czy pedigree, albo daja normalne domowe zarcie. A wy tak szczerze kupujecie te drogie karmy?

Gość czerwona_porzeczka
Ja tak.

Gość Aurattia
Mam aktualnie purine pro plan i eukanube. Zawsze analizuje sklad karmy. Kupuje przez internet, więc jest o 1/3 taniej, nie muszę po to jechać, przesyłka kurierska gratis. Ale mam małego psa, zjada ok. 100 gr dziennie, więc starcza mi na długo.

Gość ja kupuję te luksusy
bo mam rozpuszczone koty i wybrednego do granic możliwości psa :P

Gość Aurattia
A poza tym biorąc psa wiedziałam, ze to wydatek. Wiedziałam, ze na dużego mnie nie stać (droższe utrzymanie, trudniej podróżować itp). Gdyby mnie nie było stać na zapewnienie mu należytej opieki, miałby jeść cokolwiek albo nie być zaszczepiony, zachipowany, nie miałabym pieniędzy na ewentualne leczenie, to bym nie brała zwierzaka.

Gość konkurencja...
nie kupuje żandej karmy dla psa kupuję kurczaka i gotuje z ryżem i marchwką zawsze mam przygotowane na zaś w lodówce i zamrażalniku - tak mi polecono w schornisku i przez weterynarza... nie mam zaufania do gotowych, wysoko przetworzonych produktów nawet tych drogich, sama nie jem rzeczy z puszek i papierków i nie bede dawac takich mojemu psu

Gość felina
trujecie psy żarciem w proszku bo wam sie niechce czy nie umiecie ugotowac kury??

Gość byłam lepsza
rozumiem, że kurczak z podwórkowej hodowli, bo jak nie, to nie nazwałabym tego zdrową dieta :P

Gość byłam lepsza
no i to obieranie kurczaka z kości, których pies żreć nie powinien :P

Gość felina
a myślisz że twoja karma z proszku jest zrobiona z "ekologicznych" zwierząt??

Gość felina
najlepiej sami odzywiajcie się drogimi jedzaniami w proszku i granulkach do tego pastylki bo to przeciez lepsze niż ugotowane waryrzywo czy mięso