Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

życie... tragedia...

Polecane posty

co a pech...dzisiaj widziałam chłopaka, w którym zakochałam się w październiku, chyba jednak nie jest mi obojętny, a jednocześnie też czuję coś do tego drugiego, którego znam raptem 2 tygodnie a który nie chciał u mnie nocować.

Gość dddy7
chuć to nie uczucie

Gość ks. Adam
Jedynie masturbacja jest jedyną słuszną formą seksu

ja kocham tylko tego jednego....juz na zawsze...nawet jak bede miała męża...

fajansiarz a po czym to rozpoznać? :) fakt mam niemały tzytz :classic_cool: w miare wciecie w talii i biodra 88cm :classic_cool: ale nie wiem czy chciałabym defasonowac moją figurę ciążami :( Ciapata- a nie chciałabyś przestać kochać tego swojego? ja rok temu kochałam exa a teraz pogardzam nim :)

Chciałabym chciała....ale nie umiem :) dziś znowu z nim rozmawiałam :) jestem od niego uzależniona, muszę się z nim spotykać ;)

Na początku każdy się obawia :( Ale potem z reguły cieszy się z gromadki słitaśnych szkrabów i życia sobie bez nich nie wyobraża :classic_cool: A po czym poznać swe zdolności rozpłodowe? Myślę, że przede wszystkim właśnie po swej chuci :classic_cool:

Czyli moge Ci życzyć abyś o nim zapomniała? Zobaczysz,że spotkasz lepszego :D ja nie wierzyłam, a teraz poznałam aż dwóch :D

ja lubie gromadki dzieci ale w simsach :) tam ciaza trwa 3 dni, kobieta troche postęka, złapie sie za brzuch zrobi piruet - i już - dziecko gotowe :)

Rozglądam się za innymi, ale daleko im do mojego ex'a. Ja jestem w stanie wybaczyć mu wszytsko i jeszcze więcej. Tyle razy mnie złościł, a po mnie to potem spłynęło. Nie umiem się na niego gniewać....jest świnią, ale taką kochaną...może żyję marzeniami, ale czuję, że jeszcze będziemy szczęślwi ;)

a to nie ma co porównywać...każdy człowiek jest inny. Moj ex to pustak i lanser, moj nowy niedoszly - wrazliwy, poczciwy, wyedukowany :) kto wie, może za rok będziesz sie śmiać ze swojego exa tak jak ja w tej chwili z mojego :P