Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krypotolożka8x

Byłam w ten weekend na Litwie - spotkała mnie taka przygoda

Polecane posty

Gość Krypotolożka8x

Jechałam sama autem, wszedzie lasy, stawy itp. I nagle widze jakąs mgłe... mysle wysiade zrobie super fote (bo jestem fotografem) iiii tam wyskakuje z tych mokradeł jakiś typ! 180 cm, klata jak marzenie, twarz jak pomieszanie wilkołaka z wampirem, jasna, blada skóra, brązowe głębokie oczy, ciemne włosy, lekki rumieniec na policzkach, on w samych szortach wyszedl zj jakiegos namiotu i mowi do mnie w niezrozumiałym języku... cdn.

Gość Krypotolożka8x
za tydzien jade do kambodzy a za 2 kazachstan :)

Gość Krypotolożka8x
to są podszywy! kontynuacja : Powiem tak, nie jestem jakas puszczalska ale jak go ujrzałam, to aż mi się wilgotno zrobiło. Myślałam,że on może chce jeść albo pieniedzy,otworzylam torebkę, taką małą co mam zawsze przy sobie, a on pokazal mi ze nie chce pieniedzy, poszedl szybko do namiotu i poczestowal mnie piwem, powiedzialam ze prowadze, tzn pokazalam na auto, a on machnal na to reka, wskazzal na namiot (zebym spala z nim) rozpalil ognisko

Gość Krypotolożka8x
jak nie cenisz pieknych historia to sama spadaj, nikt nie kaze Ci czytac! to moje zycie i moja przygoda a wiec dalej bylo tak Wypilismy po jednym,wtedy on wyjal z namiotu wodke, nie wiedzialam jak pic bez popitki? dal mi jeszcze piwo...popijałam wódkę piwem. Strasznie sie upiłam, zdjelam bluze, wtedy on wskazal na jezioro, poszlismy tam plywac! strasznie sie balam, mimo pijanstwa, balam sie pijawek i raków na szczęście nic mnie nie pogryzło aha...plywalam w samych majtkach, on zupelnie nago

Gość Krypotolożka8x
a tak w ogole to wczoraj lekarz zdiagnozowal u mnie rozdwojenie jazni

Gość Krypotolożka8x
przedstawił się jako Algirdas Vaginis,czy to mogło być jego prawdziwe nazwisko?

Gość Krypotolożka8x
te 3 nade mna to wszystko podszywy nie zwracajcie uwagi jak wyszlismy to byłam zmarznieta, wyjal koc i mnie nim okrył, dalej pilismy, puscilam muzyke z auta, zrobilo sie ciemno, ogladalismy gwiazdy, on zaczal smazyc parowki na ognisku, ja mialam salatke w samochodzie i czipsy, przynioslam i jedlismy, jednak zle sie czulam bo nie moglam umyc zebow, wiec on wyjal alkohol, taki niebieski,a ja myslalam glupia ze to listerine, wypilam,anyżowy smak...krecilo mi sie w glowie, poszlam do jego namiotu...

Gość Krypotolożka8x
Chwilę poleżałam w tym namiocie, nienajlepiej sie czułam, on przyszedl dopiero pozniej, polozyl sie obok na boku. Zrobilo mi sie przykro. Mial taką gładką skórę. Dotknełam jego pleców, zaczelam calowac, wgryzac się, obrocił sie do mnie, zaczal glaskac po wlosach, calowac w usta, szyje, nawet nie wiem kiedy spadły mi majtki, nagle jego wielki falls był już we mnie... taki wilgotny, sliski niczym wąż, potwór z Loch Ness, on był nade mną, jego piekna rozłożysta klata, gęste ciemne włosy, posuwał mnie tak elegancko i dostojnie, zaczął się już pocić, ja też się rozgrzałam... Robiliśmy to chyba bardzo długo, bo gdy skończył (a ja doszłam już ze 4-5 razy) to robiło się powoli jasno...

Gość Krypotolożka8x
Robił przerwy...a na koniec spuścil się na namiot, pierwszy raz robiłam to bez gumki, ale nie mialam oporow...

Gość Krypotolożka8x
po tym zasnelismy...rano obudzilam sie nie bylo go obok, odjechał moim autem

Gość Krypotolożka8x
po godzinie posunął mnie analnie (bez lubrykantu),bardzo bolało ale miałam taką chcicę że jeszcze mu obciagnęłam kutasa brudnego od mojej "czekolady"

Gość Krypotolożka8x
a na koniec obudzilam sie w parku na lawce. Okazalo sie, ze to byl sen a ja nadal jestem kloszrdem, a ta parowa w dupsko to byl edek- moj wspollokator z kartonu

Gość Krypotolożka8x
z rozkoszy zesrałam mu sie na klate

Gość Krypotolożka8x
a potem zlizalam polowe a drugo polowe wciagnelam prawa dziurka od nosa

Gość uwielbiam czytać
Krypotolożka8x Takie akcje nie moge ze śmiechu :D:D:D:D przygody godne Lary Croft

Gość jam jest spoko gość
Krypotolożka8x Lece z tobą mogę ?

Gość Krypotolożka8x
nie na pisze [ Foch ] bo nikt mi nie pomiział mojej cipci jeszcze

Gość kbkbkbk
Zdecydowanie najlepszy dzisiaj temat na kafe :):):):):):)

Gość alexf
najlepszy temat jaki kiedykolwiek czytalem na kafe :D

Gość Krypotolożka8x
a edek dzisiaj nie gada ze mna

Gość Krypotolożka8x
w sobote jade do kambodzy

Gość Krypotolożka8x
karton mi moknie i boje sie ze sie zawali

Gość Yolandi

Hahahahahahahahahaha, fajnie czasem trafić na jakieś stare chóre tematy