Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdgdgdfd

do osób którym wyszły 2 kreski

Polecane posty

Gość hdgdgdfd

jak to jest, odrazu pojawiają się dwie, czy najpierw jedna, a dopiero po jakimś czasie druga ? jak pisze że wynik do 5 min, a wychodzi po 30 sek i się rusza testem to może to w jakiś sposób zachamować pojawienie się 2 kreski ? wiem ze to smiesznie brzmi ale bede wdzieczna za odpowiedz

Gość hdgdgdfd
?

Gość hdgdgdfd
jest tu kto?

ja miałam druga kreske po 15 minutach i to w dodatku blada a filipek ma juz 5 miesiecy

Gość hdgdgdfd
czyli lepiej poczekac dłużej ? a jak np wyjdzie jedna odrazu i sie ten test poruszy to ma to jakis wplyw na dalszy przebieg ?

Gość badhha
mnie wyszły od razu dwie ... dosłownie w sekunde

Gość gratky
najpierw wyszła kontrolna i po około minucie zaczęła pojawiac się druga testowa. była zdecydowanie jaśniejsza. teraz ma już 2 lata

Gość jaaaaaaaaaaa natomiast....
To,ze poruszasz testem nie ma wpływu na wynik. wynik pojawia sie do 5min. Pierwsza zawsze jest jednak kreska taka sprawdzająca,potwierdzającą,ze test jest dobry a druga potwierdzajaca ciążę moze sie pojawić do 5min. Jeśli pojawia sie juz po 30sec to jesteś w ciąży. Gratulacje

Gość gratky
nie, ruszenie testem nie ma wpływu na wynik

Gość hdgdgdfd
aha, ale najpierw pojawia sie ta ktora swiadczy o braku ciazy ?

Gość gratky
tak, generalnie tak. Przeczytaj uważnie instrukcje i postepuj wg wskazówek

Gość hdgdgdd
dziewczyny zrobilam, wyszla jedna mocno czerwona, a ta ktora oznacza ciaze jest widoczka jak taki cien, nie ma koloru, ale widac ze cos jest odznaczone, niegdy takmi sie nie zdazylo.. co mam o tym myslec ? test zawsze byl caly bialy ?

Gość monika26sie
hejka ja tez kilka dni temu robilam test wyszedł za pierwszym razem cien drugiej po 4 dniach druga byla juz mocniejsza ale jeszcze nie tak mocna jak pierwsza i wszytsko to mialo byc juz 12 dni po terminie @ dzis bylam u lekarza i jest ciąża 4 tydzien dopiero czyli prawdopodobnie owulacja sie przesuneła szaleslismy z mezem pewni ze juz po owulacji a tu taka niespodzianka miła :) takze jak dlamnie 2 nawet blada krecha to ciaza :)zreszta w poprzedniej ciąży tez tak mialam :)