Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Henri Lie

dlaczego faceci myślą że jak z nimi rozmawiam to chce ich poderwać ?

Polecane posty

Gość Henri Lie

głupio sie z tym czuję , czy znacie sie na psychice facetów często pytałam szefa o coś, jak to w nowej pracy i on mi powiedział że ma żone i dzieci z tym że po co mi to mówi ? :O ja mam męża dlaczego każdy facet myśli że chce go poderwać ?

Gość cicho....
może twoja mowa ciała mówi coś zupełnie innego ?!

Gość r43ywsgvzv
JAK OBLIZUJESZ USTA WYPINASZ TYŁECZEK I CYCUSZKI MRUGASZ OCZKIEM TO CO MA SOBIE MYŚLEĆ ?!

Gość Henri Lie
kokietuję podświadomie ? nigdy sie nad tym nie zastanawiałam , jak mialabym to robić ?

widocznie wysyłasz sygnały które on odczytuje jako erotyczne.

Gość Henri Lie
sytuacja prawdziwa - w pracy miałam trudnego klienta i poszłam do kolegi po pomoc który siedział przy stoliku i z kims rozmawiał więc nachyliłam się do niego i mówię - przepraszam, czy mogę cię na moment poprosić i przerwać rozmowę ? :) a on w szoku , śmiał się , wstał od stolika podszedł ze mną na bok i nawet nie patrzyl jak do niego mówię tylko w bok i własnie wtedy powiedział że ma żonę i dzieci czujecie jaka sytuacja ? powaleni sa ci faceci ?

Gość och sexy laseczki
więc nachyliłam się do niego i mówię A on patrzył ci w cycuszki :D ja bym tak zrobił heh

A teraz- tak szczerze- kogo z nas chcesz poderwać? Ja, co prawda, mam żonę, ale... ładnie to robisz...

Gość Henri Lie
akurat ten wierny ale sa też niewierni

Gość Saturn, Jowisz...
a jak się nachyliłaś to spojrzałas mu głęboko w oczy ? mrugnełaś otarłaś się o niego oblizałas wargi wypiełaś cyc miałaś sexy głosik ?????? no właśnie nic dziwnego że pomyślał że chcesz go zerżnąć to normalne

Gość cicho....
a może masz nieciekawą opinię wśród kolegów?

Gość och sexy laseczki
temu 7snack chodziło chyba że kobiety częściej zdradzają ..... ogarnij się 9 bez urazy )

Gość och sexy laseczki
pytanie za 100 punktów a Ty jestes ładna chociaż :D

oh sexy... nie temu, tylko Tej, to po pierwsze. Po drugie- nie nad-interpretuj czyjejś wypowiedzi ;)

Gość Saturn, Jowisz...
może laski powiedziały że jesteś leciuteńko puszczalska i łatwa hmm ??? Żeby pozbyć się konkurencji

Gość och sexy laseczki
ale stworzyliśmy sieć spisków :D:D:D

Gość Henri Lie
nie mam złej opinii, własnie odwrotnie nie wiem co takiego robie ,ktoś z boku mógłby to ocenić , dlaczego faceci mnie tak odbierają , że chce ich erotycznie

Gość och sexy laseczki
7snack Oh sexy ( to mi się podoba :D ) Lubie jak kobieta mówi och ach i takie tam bzdurki wiem jestem pojebany :D A proszę o wybaczenie 7snack mała pomyłeczka myślałem że jesteś facetem

Gość och sexy laseczki
normalnie same nieporozumienia z wami :P :D

Gość och sexy laseczki
Henri Lie Przyznaj się ze lubisz kusić facetów uwodzicielko i tak CIę odbierają

Gość Henri Lie
była taka sytuacja że źle zaparkowałam samochodem na parkingu tzn jedno koło było na krawęzniku i ten kolega usmiechal się do mnie słodko i mówił -ach , te kobiety - może mu się podobam i dlatego tak reaguje ? sama już nie wiem

Gość Henri Lie
ale jak wygląda kuszenie powiedz nie jestem wulgarnie ubrana, ubieram się skromnie i elegancko , buty na koturnie zawsze mam bo chce się podwyższyć brunetka dlugie włosy , lubię rozmawiać , dyskutować , często szukam pretekstu żeby z kims pogadać czy to jest kuszenie ?

Gość och sexy laseczki
Henri Lie Może tak ja ostatnio też pomogłem lasce a właściwie były dwie brunetki i zawiesiły się oplem corsa na krawężniku ( za mocno przygazowała :D ) i pomogłem im zawsze pomagam damom w opałach :D

Oj, figlarko, kusisz niemiłosiernie;-) Już mam ochotę Cię poznać, Piękna Nieznajoma...

Gość och sexy laseczki
wiesz ogólnie jak kobieta się mocno do mnie usmiecha to chyba mnie lubi więc uśmiech na pewno jest uznawany za uwodzicielski nie wiem dla mnie eleganckie kobiety zwłaszcza w uniformach są uwodzicielskie przynajmniej działają na mnie bawienie się włosami itp ogólnie nie wiem co ty robisz ani jak z nimi rozmawiasz to torchę trudno powiedzieć

Gość niebieskooki brunet
brunetka dlugie włosy Kicha wolę blondynki !

Gość rudy men
a mi obojętnie jaka jest i tak bym zerżnoł bo nie często mi się to zdarza niestety ....:(