Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezrozumiałe to dla mnie jest

Pomaga wam ta spowiedź na kafe, to anonimowe użalanie się nad sobą?

Polecane posty

Dlaczego pytacie obcych ludzi o zdanie? Albo opowiadacie o swoich rozterkach obcym ludziom? To wam przynosi ulgę? Pomaga w podjęciu ważnych decyzji?

nasmaruje palec wskazujacy gesim smalcem po czym delikatnie wprowadze go do odbytu, lekko mieszajac w srodku, jak w sloiku nutelli

Mój odbyt przyzwyczajony jest do masturbacji analnej podszywie. Nie muszę uprzednio smarować palca niczym tłustym. Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź na moje pytanie. A teraz spać!

oczywiscie przed snem zaaplikuje sobie wlasnorecznie zrobione kulki analne z jeza lesnego

Jak tam chcesz, a teraz spadaj.

pobudzam seksualnie moje owsiki zagniezdzone w faldach odbytu

Że Ci nie szkoda energii:) Dobrze się bawisz? Na kafe ostatnio można zaobserwować zanik dowcipnego podszywu. Twój poziom to jest żenada. Zabawa z owsikami to świetny pomysł. Obcowanie z kimś na podobnym poziomie intelektualnym rozwija.

Gość kamil1979jgora
wielu osobm to pomaga że się mogą wyżalić, ksiądz w konfesjonale dzięki kafe ma mniejszy przerób

ja, przyznam szczerze, kiedys bardzo duzo zakladalam tematow, pytajac sie co ludzie mysla na temat zaistnialej w moim zyciu sytuacji. chyba wynikalo to z pewnego rodzaju braku zaufania do swojego sposobu myslenia, postrzegania danej sprawy, ze niby wiekszosc jak oceni, too tak powinnam sie zachowac, ze tak bedzie odpowiednio, tak jak trzeba. glupie to. czasami i teraz lapie sie na tym, ze wydaje mi sie, ze jest jedyny wlasciwy sposob myslenia i kazde odstepstwo jest zle. przeszło mi na szczescie. moze tez dlatego, ze ludzie na kafe zaczeli sie zmieniac i pojawlo sie tu samo chamstwo i jakos tak sie odechciewa, nie traktuje ludzi tu wypowiadajacych sie serio.

Gość E.L.E
DLA WIEKSZOSCI LUDZI KAFE TO CALE ZYCIE. TUTAJ UDAJA ZE SA KIMS BO W ZYCIU PRYWATNYM SA NIKIM.

a, i dodam, ze ostatio stwierdzilam, ze mega sie nad soba uzalam i wzielam sie za siebie, co by nie byc mamalyga, tylko zdecydowana i silna osoba, bo to wiocha robic z siebie ofiare. zawsze mowilam, abo ja jestem niesmiala,a bo jestem malo pewna siebie, nie krylam sie z tym i stwierdzilam, ze to slabe. nigdy wiecej.