Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wx

Odnalezienie tej księżniczki

Polecane posty

Gość wx

Heja wszystkim, Wiem jak to będzie wyglądało tutaj, spam od ludzi piszacych bzdury. Tak czy inaczej udaje się do was(części mającej jednak coś do powiedzenia sensownego) po poradę. Potrzebuję spis portali na jakich dzisiejsza młodzież (głownei studenci i po studach) rejestrują się typu /fotki/facebooki itp. W ubiegły piątek poznałem bardzo interesującą kobietę z Kielc w jednym z krakowskich klubów. Zapisałem jej na kartce mój numer..no własnie, problem w tym ze jest zły - a przynajmniej tak mi sie wydaję, bo mam dwa i mi się pomieszały końcówki obu... Chcę ją za wszelką cenę odnaleźć. Trwają przeszukiwania fotki, jakie proponujecie jeszcze portale ? Facebook odpada niestety choć wiem że najbardziej popularny... W trakcie roboty jest tez portret pamięciowy, choć wiem że to niewiele da. Podejme się tego za wszelką cene, oboje przeżyliśmy coś wspaniałego.

Gość juzefklocek
sexfotka

Gość bobranoc
pewnie specjalnie podała ci zły nr bo wyczuła bijącą od ciebie zboczeńczość :o piszesz jak jakis przesladowca

Gość wx
Tam się szuka według imienia, a tego prawdziwego niestety niepamietam, bo pytalem o to na samym poczatku, pozniej nadalem jej nowe imie, taki rodzaj zabawy, ktory teraz dla mnie jest fatalny w skutkach...

Gość wx
szkoda bobru ze nie czytasz uwaznie, to ja podalem jej numer nie ona mnie to raz... dwa że ona o to upomniała, więc miała w tym jakiś interes. Prosze raz jeszcze tylko i listę portali, nie mam zamiaru tu się siłować i szarpać na słowa bo nie o to tu chodzi :)

to jak ty chcesz ja znalezc jak nawet imienia nie znasz? :O wiesz mi sie wydaje ze jesli juz ma na czyms takim konto to najprawdopodobniej na fotce albo sympatii bo to sa 2 najpopularniejsze

Gość tak ale ogolnie
ja tez sadze ze ona miala w tym interes. i to nie jeden

Gość wx
Tak wiem to szalone! Lepsze jednak coś takiego niż siedzenie bezczynne. Dla niej zrobie wszystko. Już jedna z kielc odpisała która była w tym samym klubie, to naprawdę spowodowało, ze stawiam wszystko na 1 karte.

Gość pokręcona_na_102
zadzwoń na numer, który ewentualnie mogłeś jej podać i wyjaśnij sytuację :) może akurat będziesz mieć szczęście i trafisz na osobę, do której dzwoniła również twoja wybranka serca :)

Gość wx
Gdyby to było takie proste, przypomnieć sobie co ja na tej kartce zapisałem... :( Ale ja jestem głupi idiota! Taka kobieta. Zrobie jednak wszystko !!!!