Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość animozja89

Co podac?

Polecane posty

Gość animozja89

Moje dziecko budzi się nocą co 2.5 h. Jest karmione piersią. Nigdy nie jadło nawet mm. Konczy za tydzen 4 miesiace. Co moglabym wprowadzic na wieczor, w jakiej ilosci i jak to zrobic, aby dziecko chociaz 4 h mi ciagiem noca pospalo? Bo o 5 wstaje juz na dobre i jestem nie do zycia... Moze jakos swoje mleko odciagnac i podac z butelki zageszczone kleikiem, czy cos?

Gość zxzx
Taki ma rytm dobowy i nie ma żadnej gwarancji że mm coś da.

Gość animozja89
Niekoniecznie mm. Moze czyms moje mleko zagescic, czy kaszke jakas na wieczor wprowadzic?

Gość K.klementyn,
Najlepiej gdybyś sie spytała swojego pediatry, co możesz podać Możesz spróbować podawać mu kaszkie z odciagnietym mlekiem, ale ńie masz gwarancji ze mala będzie spać i i przygotuj sie na to ze moze odmówić piersi jak zaskakuje w butelce :D

Gość zxzx
Dziecku się zmienia rytm dobowy i równie dobrze za jakiś czas zacznie spać dłużej. Poza tym zacznie się ząbkowanie i znów klops ze spaniem. :)

Gość podaj mm
ja na noc podaje mm zeby dłuzej pospać i spi mi dziecko do 6, w ciągu dnia niestety co godzinę muszę karmić cyckiem

Gość animozja89
A pokarmu nie strace jak odstawie nocke karmienia? Trudna sprawa.

Gość podaj mm
ja jakos nie trace

Gość dfdffd
moje jak skonczylo 3 miesiace to spi od 10 do 4.30 rano:> ekstra co? raz nawet cala nocka 22.30-5.00 ale mm ja zageszczam kleikiem akurat bo ulewa...

Gość dfdffd
a herbatki?soczki?moje jest na mm i juz popija jabłkowym klarownym gerbera-14tyg

Gość animozja89
Kurcze, to moze soczek juz wprowadze, dzieki. dzisiaj podam cos.

Ja bym sprobowala podac kleik ryzowy na odciagnietym mleku, ale lyzeczka a nie butelka. Na poczatek ok 50 ml mleka i tyle kleiku zeby polplynne bylo. Ale gwarancji ze to podziala nie ma! Moj od dawna na mm, kaszke wieczorem je i nadal sie budzi co najmniej 2 razy w nocy, (do 24 spi, potem sie budzi, co 2-3godz - 24, 2/3, i ok 5-6 wstaje).

Soczek nie wplynie na dlugosc snu :) Chodzi o zwiekszenie kalorycznosci i sytosci potrawy przed snem a nie o sok.

Gość animozja89
Dzieki, to sprobuje z kaszka :)