Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martini86

praca TAJEMNICZY KLIENT

Polecane posty

Gość martini86

hej chciałabym aplikować na to stanowisko żeby sobie trochę dorobic. Obecnie pracuję w salonie play, który również jest poddawany badaniu TK. No i tutaj mam do Was pytanie- napisać o tym w cV czy nie?? chodzi o to że praca w play ułatwiła by mi to zadanie bo dokładnie poznałam specyfikacje pracy TK. ale z drugiej strony nie wiem czy podejmując sie tego zajęcia, można być gdzie indziej zatrudnionym....proszę o opinie i porady.

Gość to ja autorkaaaaaaaaaa
jesli mieszkasz wdużym miescie to tak, ja się zarejestrowałam niby ok a tu w mojej okolicy nawet nie ma ofert tylko jak cos tzreba dymać 60 km a dojazdu nei zwracają

Gość to ja autorkaaaaaaaaaa
i kasa słaba :o za jedną wizytę czasem 40 zł z zakupem czyli 20 30 na czysto wyjdziesz chce ci się? kokosów nie ma

Gość martini86
na tą chwilę mi się chce. a jak będzie potem to nie wiem, w każdej chwili mogę zrezygnować tak czy nie ?;/ jestem z dużego wojewódzkiego miasta, ale dalej nie wiem czy mam wpisać w cv to że pracuje w miejscu audytowanym, jeśli nie to co..

Gość cv666666666najnizsza ok 800ccc
daruj se za projekt placa czasem 7zlmusisz kserowac wysylac gra nie warta swieczki wolal bym w reklamy klikac