Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

code25-77

Marta Kaczyńska: pasażerów tupolewa zabito.

Polecane posty

18:06 [zgłoś do usunięcia] Gutekszoł a to przepraszam , faktycznie tego nie wiedzialem. tyo troche zmienia postac rzeczy. X Y Z Niczego nie zmienia. Tak dokładnie było, wystarczyło być na stadionie wtedy, żeby wiedzieć, a nie pierdolić smuty. http://sport.dziennik.pl/pilka-nozna/artykuly/100645,drwili-ze-smierci-wejcherta-beda-ukarani.html

A odpowiedzią na koszulki "nie płakałem po papieżu", były koszulki "nie płakałem po Wejchercie" i "jebać iti", czy jakoś tak, na zupełnie innym meczu, z GKSem. 🖐️

jest tolerancja , która zapewnia wolność sumienia i wyznania , także GW produkować napisy jakie chcą zgodne ze swoimi przekonaniami. a życzenie komuś śmierci skandując jeszcze jeden to przekracza wszelkie normy , tolerancji również.

Gość ujhnycdtk
Gutekszoł,żal mi cię.Ograniczony,ciasny rozumku pielęgnujacy w swojej polaczkowej główce obraz przeciwników Tuska Chytruska.Pokaż może swoją piękną gębę,pokaż się w końcu ty pusty trollu ,nolife,lemingu opłacany ze składek PO.. Udajesz wielkie panisko a napewno jesteś starym,zramolałym grubasem z próchnicą w wyszczerbionych zębach.

Gość zaóroczony
marta jest piękna dlatego jej wierzę