Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

SWETER Z ĆWIEKAMI I PAGONAMI, modny???

Polecane posty

Też mi sie coś takiego podoba, al etaki "materiał" jest nieprzyjemny w noszeniu, przynajmniej dla mnie jest za szorstki i muszę zakładać cos na spód

Gość bhhbnhnnhnh
w sumie to fajny ale... on będzie modlny tylko przez jeden sezon, wiec jak go ubierzesz w przyszlym roku to będzie wiadomo że to pozostalosc po byłej modzie. ja kupuje raczej ubrania klasyczne, uniwersalne, rzadko kiedy to co akurat jest modne. drugi powod to taki ze i tak pol paninek na miescie bedzie to mialo

Gość bardzo modny ale musi byc
w komplecie ze skórkowymi spodniami!

Gość Martusiamalutka
zajefajny jest!!!

Gość do autorki topiccu
patrz dokladnie na wymiary ja zakupilam taki sam tylko ze z bezowa skorka rozmiar niby uniwersalny a ten co mi przyslali pasuje na moja mame co nosi rozmiar 42 , a ja mam 34/36 i wygladam jak obwies jakis pieniadze w bloto :o

Gość Martusiamalutka
to trzeba zwracać jeśli jest niedobry, masz do tego pełne prawo, pamiętaj o tym Dziękuję za radę :)

Sweter prezentuje się naprawdę fajnie. Lubię takie lekko za duże modele, a ćwieki są teraz bardzo modne, więc w stu procentach wpisuje się w obowiązujące trendy :).

Gość gość
Śliczna ta narzuta - ogólnie nie przepadam za swetrami, ale to co pokazałaś wygląda super. Bo zawsze sweter kojarzył mi się z czymś takim babcinym, a to jest na prawdę ładne ;-)

Gość gość
modne :D tylko w zależności jak dużo tego jest na jakimś ciuszku, bo wiadomo co za dużo to nie zdrowo :D na allinside.pl jest duży wybór takich rzeczy po niskiej cenie