Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynanglika

nerki....

Polecane posty

Gość dziewczynanglika

moze ktos pomoze, mieszkam w uk i tu sie na wizyte czeka kilka dni ale moze ktos mial podobne doswiadczenia :( wiec mam chyba problem z nerkami. czesto mnie pobolewa z tylu plecow tak na srodku tam gdzie sa nerki najpierw myslalam ze to bol plecow wiec zmienilam krzeslo w pracy i zaczelam plywac i troche sie polepszylo ale dalej pobolewalo i ostatnio pomsylalam ze to moga byc nerki. wczoraj myslalam ze sie przekrece tak mnie strasznie wieczorem bolalo, masaz i masc rozgrzewajaca przez godzine i jakos zasnelam ale w nocy to samo. rano moj mocz byl koloru zielonego(!) mam koszmarne cienie pod oczami, zawsze mialam ale ostatnio jest gorzej... no i spoznia mi sie okres od soboty ale to jest a raczej powinien byc pierwszy okres po odstawieniu tabletek wiec pewnie dlatego. w ciazy nie jestem... siedze w pracy a to boli jak cholera az mi niedobrze z tego bolu. i cisnienie mi ostatnio skakalo...

Gość elizabet1947
Najpierw zrób badanie moczu wcale nie jest drogie Jeżeli będziesz chciała doradzę jakie naturalne tabletki zażywać kontakt 694954933