Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdroszczą mi dziecka

Rodzina ojca zazdrości mu wnucząt!!! Rodzeństwo ojca mają dzieci po 30tce!

Polecane posty

Siostra ojca, czwórka dzieci i żadne z nich nie ułożyło sobie życia. Brat ojca, dwoje synów i jedna córka i nikt z nich nie myśli nawet o posiadaniu dziecka. A mnie zarówno siostra jak i brat ojca powiedzieli że mam bękarta i napewno mojemu ojcu jest wstyd. Może nie tymi słowami, trochę delikatniej ale ojciec się z nimi oto pokłócił. O moim bracie też powiedzieli że ma trójke dzieci (dwóch synów i jedną córke) i to każde z inną kobietą. Mój tata płaci na dzieci alimenty, ponieważ brat się jeszcze uczy. Ja też jestem rok młodsza od brata, dostaje 600 złotych alimentów od ojca dziecka(ojciec dziecka nie chce mieć z nami nic wspólnego) i tak to mam pomoc od rodziców. Dlaczego w rodzinie tak nam zazdroszczą?

Gość K.klemenuna
To nie zazdrość :O

Gość heeeeeeeeeeeee+
fajne prowo :D 6/10 🖐️

Dokładnie to rodzeństwo ojca zazdrości bo oni mają swoje dzieci po 30tce i żadne z nich nie ma swojej rodziny. Nie chcą ani mieć dzieci ani życiowych partnerów. Oczywiście wiem że człowiek obcy napewno by mi tego nie zazdrościł ale rodzina zawsze zazdrościła nam wszystkiego. Wściekli się po prostu że tym razem nie mogli wyłudzić pożyczki od ojca.

Gość kafeOla25
nie myślą o dzieciach? nie planują, a zazdroszczą Ci twojego? :D coś masz problemy z podstawami logiki. Marne prowo. Używaj częściej mózgu dziecko, bo marnie ci idą te prowokacje...