Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enelina-86

Dostaliśmy propozycję odkupienia wózka za 200zł.

Polecane posty

Gość Enelina-86

W niedziele byliśmy na obiedzie u teściów był tez brat mojego męża z żoną. Ja jestem teraz w 6 mies ciąży no i zaczął się temat wyprawki. My mówimy że za jakiś czas musimy już kupic wózek, a brat męża na to: jak chcecie to możecie odkupic od nas wózek, dwie stówki i jest wasz. I mówił to całkiem poważnie.Od zawsze wiedzialam że brat męża to złotówka ale tym tekstem aż mnie zszokował. Ich wózek ma 5 lat bo starszy synek ma teraz 4,5 roku a drugi 1,5 roku więc jest po dwójce dzieci, zniszczony poza tym dziadowski i brzydki. cos takiego. sami widzicie że nowy kosztuje 300 pare zł. a z resztą nie chciałabym go nawet za darmo. http://allegro.pl/polski-wozek-materacyk-ostatni-kolor-super-cena-i2810873830.html A oni jeszcze proponują ekstra ofertę, ze za 200zł nam go sprzedadzą:O mam wrazenie że gdyby mogli to by nawet własne siki sprzedawali

Gość No to podziękuj i powiedz, że
kupisz nowy. Notabene, nie każdy wózek po dwójce dzieci jest zniszczony. Ja mam Emmaljungę edge duo combi, synek ma 5 lat, córcia rok i wózek jest jak nowy. Szczerze mówiąc poza śladami używania na oponach wygląda jak nowy... Wszystko zależy od jakości danej rzeczy. Kup nowy, taki jaki chcesz:)

Gość Enelina-86
powiedzielismy ze mamy juz upatrzony i kupimy nowy. moze twój nie jest zniszczony ale ich jest okropny:O zniszczony i brzydki. nie wstydziłabys się proponowac takiego wózka własnemu bratu i to jeszcze za pieniądze? bo ja bym się wstydziła

Gość georginiaaa
A CO NA TO ODPOWIEDZIAL TWOJ MAZ???

Gość Miliana23
hehehe no serio wstydu to ten brat nie ma za grosz

Gość juliannka
AUTORKO WYBACZ ALE TEn z twojego linka to jakis dramatyczny szmelc

Gość jhgfdsfghg
Trzeba było im powiedzieć, że taki wózek jaki wam proponują za 200zł kosztuje 350zł w sklepie (nowy, nie używany) i że jednak podziekujecie :)

Gość Enelina-86
no mąż powiedział ze nie chcemy. ale uwaza tak jak ja że to wstyd proponowac takiego starego grata i jeszcze wyceniac.

Gość koronkowaola
to nic w porównaniu z tesciową mojej siostry :P pracuje u księdza na probostwie i zaproponowała ze przyniesie z karitasu wózek bo jest w "fajnym" stanie :P A nas stać jak najbardziej na nowy i siostry tesciowa dobrze o tym wie :P

Gość pluuum:)!!!
no i OK, nie chcecie i juz po co w ogole robic afere? kurcze nie rozumiem takich akcji z rodzina ale leciec na kafe i od razu wypisywac elaboraty to juz jak dla mnie przegiecie

Gość Enelina-86
Oni jak kupowali to płacili ponad 500zł za niego bo wtedy byl na czasie ale teraz te wózki są po 300zł bo to takie wielkie czołgi w dodatku brzydkie. Najgorzej mnie zabolało to że oni nam go wycenili, dla własnego brata chciał grata opchac aby tylko zarobic. tak się nie robi.

Gość Enelina-86
jaką aferę? a gdzie ty widzesz afere bo ja nie widzę. normalnie pisze zeby się z wami podzielic jacy ludzie są pazerni. i nie od razu bo to było w niedziele a dziś mamy wtorek kochana

Gość ale ohyda
za darmo bym nie chciała

Gość nie chciałabym takiego strupa
za darmo:P Podziękuj grzecznie,aczkolwiek stanowczo--powiedz,że kupicie nowy. Koniec tematu i kropka. Niektórz ludzie tacy są,że chcieliby sprzedać nawet własne goowno.

Gość Nataalia-355.
straszny:O

Gość gość
watek stary, ale napisze. Rozumiem ze mozna niechceic kupowac uzywanego brzydkiego itd. Ale tez skad pretensje o propozycje sprzedazy. U ludzi jest taka mentalnosc ze wszystko sie za darmo nalezy szczegolnie w rodzinie, wsrod dobrych znajomych. Jesli ktos chce oddac to super, ale jesli chce odzyskac czesc kasy wlozonej to po co sie obrazac, trzeba kupic kolejne rzeczy dziecku bo dorasta i takie odsprzedanie rekompensuje czesc kosztow. Inna kwestia to proponowana cena, nie adekwatna do jakosci.