Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladna niemama

a ja nie mam dziecka i jestem szcupla i bogata :)))

Polecane posty

Gość ladna niemama

nie wiem co za idioci robia sobie bachory w takich trudnych czasach, ja nie chce miec diecka bo chce zachowac swoja sylwetke i kase, mam kolezanki mlodsze, nie gadam o pieluchach, zamist tego mam czas na imprezy i poswiecenie sie mojej dobrze platnej pracy :))

Gość jamerra
na pewno szczupła kobieta na poziomie nie wypowiadałaby takich rzeczy bo ma klasę gruba pryszczata debilko

Gość Miliana23
chwalisz sie czy zalisz?

Gość ladna niemama
mam klase, ale w internecie moge pisac co chce, chce tylko brzydkim grubym i biednym mamom udowodnic, ze popelnily blad - bachor zabiera czas, figure, nerwy :)

pamiętaj tylko, że zmarnujesz bardzo dobre warunki dla swojego dziecka, wiele ludzi ma o wiele gorzej i właśnie oni nie powinni nawet myśleć o dziecku. gdy minie trochę czasu urodzenie dziecka będzie znacznie bardziej ryzykowne, ze względu na jego zdrowie umysłowe.

sadzac po klasie wypowiedzi autorki tematu, niezaleznie od wieku w ktorym ona zdecyduje sie na dziecko, takowe na bank bedzie ociezale umyslwo...

Gość Truskawkowa mama...
Spoko. Ja mam dziecko i dobrą figurę :) więc bez przesady :) Uogólniasz i szufladkujesz ludzi :) Ale nie każda kobieta musi mieć dziecko / męża, etc. Wolny kraj. Więc żyj tak jak chcesz. Dla mnie luz.

Gość ladna niemama
a tak naprawde to jestem brzydka i nie mam dziecka, moja przyszlosc jest eniepewna i mam dosyc tego pieprzonego kraju tylko ladna jestem

Gość rozbite szkielko
ojjoj ale musisz byc nie szczesliwa w zyciu ... szkoda mi ciebie ... kto powiedzial ze mloda matka jest gruba , brzydka i bez pieniedzy ? chyba sie troche w dziwnym towarzystwie obracasz kolezanko ... super ze masz wysoka samoocene ale myslenie 15 latki wspolczuje :)

Gość czyzby siostra Dżenn?
Czy Dżenifer ma siostrę?:-D