Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agoraaa,,, ...,,,

powiedzcie mi prosze...

Polecane posty

Gość tajak
No i co Gratko? znowu na kafe... a kto się twoim dzieckiem opiekuje? tak wczoraj piałaś że a to spacery a to obiad a to sprzątanie a znów tu od rana jestęś szkoda mi twojego dziecka

Ja się pienię? czy ja tutaj rzucam mięsem, kogoś obrażam, jestem agresywna i nie miła? NIE śmiać to mi się chce z tych wszystkich, którym moje wpisy tak bardzo działają na nerwy :D kto się tutaj ze mnie śmieje? nikt, dostają furii jeszcze większej jak nie reaguję tak emocjonalnie jak one na te ich wulgarne wpisy.

Gość meeeeeeeeeeeercii
GRATKA JUZ 13. WYPAD Z CHAŁUPY.

To i ja sie wypowiem np moja jedyna rozrywka jest chodzenie na spacer z mala i siedzenie na necie. Tak sie sklada ze mieszkam w malej wsi i za duzo rozrywek nie ma, a jesli chodzi o kursy to zwyczjnie mnie na to nie stac

Gość rozbite szkielko
ja tez lubie gratke - nie przejmuj sie nimi

Ja sie zastanawiam jakie są matki które tak dogryzają gratce i innym na pomaranczowo, jak można byc normalną kulturalną osoba i tak pisac,obrażać wyzywać podszywać sie, szydzić z kogoś obrażać? Nie MOŻNA. Wniosek z tego jeden to nie z gratką coś nie tak tylko z wami .

Agora dziękuję :) a tymczasem zmywam się na spacer po drodze zaliczając wizytę u ortodonty :)

Gość mejson*
AGORA TRZEBABYLO NIE ROBIC SOBIE DZIECKA JAK CIE NIE STAC NA NIC.

Wlasnie ktos napisal ze gratka sie pieni. A jak niby? Przeciez ona nikomu nie ubliza, fakt odpisuje na posty ale z kultura, a nie jak co niektore wyzywaja i one sie zwa matkami. I to jeszcze na pomaranczowo... Moze tak ujawnicie sie na czarno i bedziecie takie odwazne?

Gość mejson*
ale ja nie mam czarnego nicka. wystepuje na pomaranczowo od kilku lat juz..

Mejson a czy ja napisalam ze mnie na nic nie stac? Nie stac mnie by wydac kilka stowek na jakis kurs. Mamy wlasne mieszkanie, robimy oplaty, zywnosc, odziez dla nas i dziecka. Jestem w stanie zapewnic mojemu dziecku godne zycie, niestety na kursy nie mam kasy i zwyczajnie mi jej szkoda wole cos malej kupic. Nie kazdy wyobraz sobie zarabia 10 tys na miesiac.

Gość mejson*
to zorganizuj na swojej wiosce jakies kolko gospodyn i sobie organizujcie czas z innymi mamami

Gość rozbite szkielko
agora a co zlego z pomaranczowym nikiem taki sam jak czarny .. ty tez sie nie ujawniasz nadal pozostajesz anonimowa

angora tu wszystkie to zarabiają powyzej 4000 miesięcznie a drugie tyle mąż Tak wogóle nie wiem skąd w kobietach tyle jadu, przeciez tu nikt nikogo nie krzywdzi? Napewno nie gratka! To już prędzej wy ją krzywdzicie.Dziewczyne szkalujecie jakby to dziecko sobie z pijakiem zrobiła i chlała codziennie litr wódy i sie puszczła bóg wie z kim. Naprawde wstydzcie sie:(Normalna dziewczyna taka jak ja wy i wiele innych. Nie wiem skąd tyle w was jadu i złośliwości.

A ty myslisz ze jak wioska to pelno wsiowych bab i rolnikow tak? Marne. Wyobrazenie. A pozatym wcale mi sie nie nudzi. To ze napisalam ze to moja jedyna rozrywka nie znaczy ze nie mam co ze soba zrobic. W pomaranczowych nie ma nic zlego tylko dlaczego w takim razie ktos nie wyzwie pod czarnym nickiem? Bo nie chce sie ujawniac choc i tak jest anonimowy

Gość mejson*
drażni nas jej wszędobylstwo i oczywiscie na kazde pytanie zna odpowiedz. widac ze to smarkula, ludzie sobie z niej jaja robią prowokują, a ona na każde pytanie odpowiada z przejęciem i powaga, tak, że znamy juz cały harmonogram jej dnia. siedzi na kafe cały dzień z przerwą od 13-17 jak twierdzi. Niedlugo będzie odpowiadala na pytania w jakiej pozycji zaszla w ciaze. Skoro jest taka mądra i na wszystkim sie zna to jak mogla zaliczyc wpadke? hahaha

Gość mejson*
a czym sie rozni czarny nick od pomaranczowego bo nie bardzo wiem?? ja pisze od zawsze pod nickiem tym samym nickiem, tylko ze jest w kolorze pomarańczowym. Jaka jest roznica??? to, ze masz czarny nick nic nie zmienia, nie znam twojego adresu ani zdjęcia nie widzę. Co to wogóle za argument???

Mysle ze wpadla bo sie nie zabezpieczyla i co ma do tego ze pisze rady na kafe? Moze po prostu zna sie na rzeczy. A wgl to malo ludzi wpadlo? Nie ona pierwsza nie ostatnia

Chodzi mi o taki nick np do gratki na pomaranczowo. Wiadomo ze osoba piszaca pod takim nickiem nie uzywa go zawsze i byc moze jest zalogowana pod innym, o taka roznice mi chodzi

Gość mejson*
ale co to znaczy wogóle wpaść?! skoro sie nie uzywa antykoncepcji to chyba logiczne jest ze ryzyko ciazy jest ogromne?! więć co to znaczy wpadka?? to raczej swiadome rozmnazanie sie! Nie ma czegos takiego jak wpadka, bo zdrosomyslacy czlowiek wie jak działa organizm ludzki. Jak sie nie chce miec dziecka to sie uzywa zabezpieczenia. I rady takiej osoby nieodpowiedzialnej są swietne?

Gość mejson*
mała czarna kawka mowie tu o zdrowych gowniarach ktore bzykaja sie na potege a potem sa w szoku ze w ciaze zaszly.

Gość rozbite szkielko
ojjj mejson ... ale sie przejelas strasznie ... rzuc na luz .... chuj ciebie obchodzi ile gratka misze i co pisze i gdzie pisze jednym slowem CHUJ CI DO TEGO :D

Gość mejson*
nie wpadla, tylko jest głupia i nieodpowiedzialna i swiadomie sie zdecydowala na seks bez zabezpieczenia. chyba narzeczony jej nie zgwałcił.

Gość do mala czarna
chyba nieuwaznie czytasz,albo nie umiesz czytac albo czytasz co ci sie podoba. jak to wszystkie zarabiaja po 4 tys??? skad ty to wzielas?

Gość mejson*
nie wpadla, swiadomie sie zdecydowala na seks bez zabezpieczenia. jest glupia i odpowiedzialna, chlopak pewnie jej powiedzial ze nie lubi gumek i ze raz jak sie spusci to sie nic nie stanie. hahaha chyba nikt jej nie zmusil do stosunku bez zabezpieczenia.

Mejson ale ty pierwsza uzylas slowa wpadka:) wiec nie mnie tlumacz ze takie slowo nie istnieje:) nie wiem czy jej rady sa swietne bo nie radzila mi jeszcze ale moze komus pomogla.

Gość mejson*
no to ja tez chyba zglosze sie do niej po porade. pewnie do 30stki bedzie miala z 6 dzieci jak taka frywolna jest. ide spac. zegnam. rozmnazajcie sie dalej, a pozniej lamentujcie ze kasy nie macie.