Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hahahahahaha...............

Infekcja po usuwaniu zebow madrosci?

Polecane posty

Moze mi ktos doradzi kto tez cierpial z tego powodu. Mialam usuniete wszystkie cztery zeby madrosci (pod znieczuleniem generalnym z nacinaniem dolnych dziasel). Nieco ponad tydzien po operacji na wizycie kontrolnej okazalo sie ze mam infekcje bakteryjna lewego dolnego dziasla. Antybiotyki przepisane na 7 dni, wzielam i niby przeszlo. Ostatni raz antybiotyki wzielam w zeszla niedziele wieczorem. Teraz niby nic nie boli, tylko ta strona po infekcji jest lekko opuchnieta. Czy ktos tak mial i czy ta opochlizna to znak ze infekcja nie do konca zostala zaleczona? Czy po prostu pozostalosc po infekcji ktora sama z czasem sie uspokoi (dziaslo bez infekcji odpuchlo kompletnie jakies 4-5 dni temu).

Gość iopukopuk
ja bym poszla do dentysty sie pokazac, ale na logike wydaje mi sie ze lekka opuchlizna jest chyba normalna jeszcze.

Wlasnie zadzwonilam do szpitala w ktorym mi usowali, mialam miec wizyte kontrolna dwa tygodnie po opracji (zeszly piatek) a tu echo. Chyba mnie przelaczali miedzy czterema roznymi departamentami, masakra... Antybiotyki dostalam od zwyklego dentysty, ale on tez nie ma za bardzo czasu zeby sie ze mna zobaczyc do przyszlego tygodnia... Kocham NFZ jak synowa tescowa.

*usuwali