Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania_123

Beaba Babycook Original Gipsy

Polecane posty

Dziewczyny, ma może któraś z Was wielofunkcyjne urządzenie "Beaba Babycook Original Gipsy" do przyrządzania posiłków dla dzieci? jestem bardzo ciekawa, jak to się sprawdza w praktyce, a nie mogę znaleźć opinii na ten temat :-( Wydatek spory, więc nie chciałabym wyrzucić kasy w błoto...

Nie mam dziecka nie mam tego urzadzenia ale gadałam z koleżanką i mówiła ze zamiast wzystkich razem wziętych robotów najlepiej sprawdził sie blender i potem sokowirówka. Sama mam i blender i sokowirówke i nie potrzebuje nic innego-nie sadzę ze do dziecka cokolwiek dokupie.Sokowirówke mam sencor a blender kenwood

kawka, dzięki za odpowiedź :-) Blender mam, sokowirówki nie mam i nadal jestem ciekawa opinii tych, którzy z tego wielofunkcyjnego urządzenia Babycook korzystają ;-) może ktoś się odezwie, kto ma to w domu...

Gość Aga5811
Witaj. Mam ten beaba baby cook I uzywam od paru tygodni. Uwazam ze jest w porzadku. Gotowanie na parze dziala super. Natomiast troszke gorzej z mieleniem pokarmow. Nie robi tego dokladnie i konsystencja jest inna niz sloiczkow. Musze wiec korzystac dodatkowo z blender. Zaleta jest fakt ze posilek gotowy w 15-20 min. Pozdrawiam.

Gość gość
Ja mam babycook i jestem bardzo zadowolona. Można w nim przyrządzać wiele różnych posiłków które mają dobrą jakość. Jest to bardzo praktyczne urządzenie. Polecam :) Więcej info o Babycook można znaleźć na moim blogu vasanthdharmaraj

Gość gość
Ja mam babycook i jestem bardzo zadowolona. Można w nim przyrządzać wiele różnych posiłków które mają dobrą jakość. Jest to bardzo praktyczne urządzenie. Polecam :) Więcej info o Babycook można znaleźć na moim blogu http://vasanthdharmaraj.com/

Gość malina34
Ja mam babycook i jestem bardzo zadowolona. Można w nim przyrządzać wiele różnych posiłków które mają dobrą jakość. Jest to bardzo praktyczne urządzenie. Polecam :) Więcej info o Babycook można znaleźć na moim blogu http://vasanthdharmaraj.com/