Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Long Kieratt

Życie jest piękne - zgadzacie sie ze mna?

Polecane posty

Gość Long Kieratt

kochacie zycie? swoje zycie? udalo wam sie tam zrealizowac zeby teraz bys szczesliwym? spelnionym?

Gość 7887686987689
Nie za bardzo, mam parce, której niecierpię, nie mam własnego mieszkania -ale życie kocham i owszem :)

Szczęsliwa TAK, Spełniona w roli mamy i żony TAK, Warunki bdb (finanse,auta,mieszkanie) zawodowo - nie, wykształcenie jest, ale nie pracuję i co gorsza nie wiem na 100% co dokładnie dawałoby mi satysfakcję. A już dawno powinnam to wiedzieć ;-/ Mam nadzieje ze mnie jakieś olśnienie jeszcze czeka..albo po prostu zahaczę się gdzie się uda i może akurat się spodoba..jeszcze najbliższy rok czeka mnie w domu póki co :-)

Gość K.klementyna...
Życie i świat są do dupy

Ja bym chciała pracowac na lotnisku :-P Być szefem ochrony, nie wiem, cokolwiek - kocham klimat tego miejsca :-)

Trolosa - trochę rozumiem, bo pracowałam w branży "lotniskowej" ale nie na lotnisku - a jak pojechałam tam ostatnio to aż mi się wzruszyło ;-))) Ale chwilowo, raczej mnie nie ciągnie juz w te kierunki. Ale na lotnisku np. przy odprawie to ciężka praca, ale jak jest rekrutacja to jest milion chętnych :-)