Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Najsamiejsza

Zawsze bede sama

Polecane posty

Gość Najsamiejsza

Nie mam studiow, urody, figury, pieniedzy, doswiadczenia, znajomosci, mieszkania, domu, pracy, perspektyw... Mam 23 lata, marne studium, okropny charakter, brzydkie zeby, zlamana reke i blone dziewicza. Umre w mieszkaniu rodzicow jako bezrobotna brzydka stara panna.

Gość głos rozsadkuuuwuwuwuwuwuw
nie lam sie, wyjedz z tego jebanego kraju, nikt ci nie pomoze jak sama tego nie zrobisz

Gość nie bedziesz nie bedziesz
masz jeszcze poczucie humoru :D

Gość znajdz sobie murzyna albo
araba. dla obywatelstwa napewno sie chajtna🖐️

Gość Najsamiejsza
Nie mam tez pasji, nie znam jezykow, tyle co angielski po szkole ale przeciez na tym poziomie nie idzie sie dogadac.

takich ludzi jak ty jest pelno teraz, panstwo robi wszystko zeby pomoc mlodym ludziom, wspolczuje ci, ale to ty musisz sie wziasc w garsc, nie bede ci pisal utartych sloganow bo to nie oto chodzi, zacznij myslec co mozesz najpierw w swoim zyciu zmienic

Gość Najsamiejsza
wszyscy mnie unikają , oprócz much

koniec z tym chamstwem, Lotry :D

Gość Najsamiejsza
Muchy tez, podszywie:D Co moge zmienic? poszlabym na studia, ale musialabym gdzies wyjechac. Rodzice nie dadza mi pieniedzy, a jak bede pracowac za 1000 zl to mnie nie bedzie stac na zaoczne. Mieszkanie 600, studia pare stow, a gdzie jedzenie, kserowki, podreczniki, telefon, internet, nie mowiac o przyjemnosciach... nie zmienie tez stylu, bo nie mam pieniedzy. Nie wyjde na miasto bo nie stac mnie na piwo w klubach. Nie pojde na kurs jezyka, bo nie mam pieniedzy. Pracy szukam od kilku miesiecy.

masz racje, obiektywnie to ocenilas, ale poki mozesz to zyj, przed wszystkim dla siebie, wiec wypatruj okazji, musisz sie z kim skitrac o prace kogo dobrze znasz, tylko nie jakims cwaniaczkiem, ciezko ci cos doradzic, odnosnie starej panny to wyluzuj, jest wiele facetow jeszcze na tym swiecie

Gość Najsamiejsza
Ale kto by mnie chcial? Nie chce "milosci" z litosci. Nikt nie pokocha brzydkiej dziewczyny bez ambicji.

to nie jest tak, dla jednych bedziesz niczym dla kogos mozesz byc wszystkim, uroda byla i jest wazna nie bede cie klamał, przystojniaka nie wyrwiesz, ale podobna osbe sobie tak, trzeba dac sobie szanse, wiem ze masz glebokie przekonanie ze jestes zerem, ale wcael nie musi to byc prawda

skad ty tak mnie wiecej jestes? jaki rejon kraju?

Gość wehfp
możesz być pewna, że tak nie jest,musisz po prostu się starać, pracować,a pieniądze przyjdą,..facet też,wierz mi, sa tacy którzy nie tylko cenią futerał:)

Gość Najsamiejsza
Na razie nie mam reki to nie szukam pracy. Od czasu do czasu pilnuje dziecka za jakies 300 zl miesiecznie. poszukam pracy jak wyzdrowieje ale ile moge zarobic? 1000zl? moze mi polecicie co za to moge? zainwestowac w ciuchy? w jakis kurs? w jezyki? co z soba zrobic?

to sa tka gowniane pieniadze ze szok

dlatego ja zaczalem od handlu w sieci, od malych rzeczy, a potem to rozwiajalem

a Ty pokochasz brzydkiego chłopaka bez ambicji? wez sie za siebie. coś tam umiesz tylko jeszcze nie wiesz co

Gość wehfp
szczerze Ci radzę, w tym kraju wiekszość kursów to śmieci,jedyna dobra edukacja - to państwowa,studia na dobrej uczelni. Jeśli RZECZYWIŚCIE nie masz na to szans,to wyjedź za granicę do pracy fizycznej...o faceta się nie martw, po prost nie trafiłaś jeszcze na właściwego:)

głupia sie nie wydajesz, bo trzezwo myslisz, od razu mowie ze wszelkiego kalibru okazje pracy to sciema, zebys sie nie dawała nabierac, zacznij od czegos zeby miec jakies rozeznanie

Gość Najsamiejsza
wezme sie za siebie, powiedz tylko jak. widzisz przeciez ze szukam pomocy, inspiracji. CHCE. tylko nie wiem jak.

odnosnie błony dziewiczej :D to nie jest kurwa zaden wstyd! wez nie beirz do siebie wszystkiego co pisza tutaj np ludzie lub jakies pojeby, ze swjego otoczenia znam jeszcze dziewice, ktore nie fiskuja z tego powodu, szukaja sobie madrego faceta, brzydkie nie sa, ale wymagajace :D

Gość wehfp
racja,wziąć sie za siebie nie oznacza zapisanie się na wydumany sport,kurs czy nakupienie się łachów...zacznij się zdrowo odżywiać (nie musi być drogo) zacznij uprawiać sport (ćwiczenia w domu,bieganie).Gwarantuję Ci że poczujesz się lepiej. O rany dziewczyno jesteś młoda i wszystko przed Tobą,wierz mi, jestem doświadczonym facetem!

gdzie szukasz pracy? w jaki sposob? w czym bys sie umila odnalezc?

Gość Najsamiejsza
Jestem opiekunka po studium. moge wiec pracowac w zawodzie. w tym celu zarejestrowalam sie na portalu dla opiekunek, odezwala sie tylko jedna pani, dlatego od czasu do czasu zajmuje sie jej dzieckiem. jak mowilam to 300 zl. poza tym moge pracowac wszedzie gdzie nie trzeba wyksztalcenia. zostawilam cv w sklepach w centrum handlowym, w barach, restauracjach. kilkadziesiat cv. i nic.

a nie mas zkogos takiego w swoim otoczeniu co by ci nagral jakas prace, moze masz kolezanke. kolege, tylko musisz sie odezwac, mozesz byc wycofana z zycia towarzyskiego pewnie

Gość prawictwo pospolite121
brzydka to pojęcie względne .

Gość wehfp
nie obraź się, ale studium opiekunki to niewiele,a szczególnie w tym kraju,mam koleżankę która nie mając studium, znalazła pracę w Szwajcarji jako opiekunka i dobrze przędzie,pewnie miała trochę szczęścia.. Nie znam się na Twojej branży,ale na Twoim miejscu podszkoliłbym angielski i słał CV do agencji szukających opiekunki zagranicą.

Gość Najsamiejsza
Mam swiadomosc tego ze to niewiele ale tylko to bylo zaocznie. nie moglam sobie pozwolic na dzienna szkole. chetnie bym wyjechala. mam kolezanki i kolegow, jestem towarzyska ale nikt mi nie moze pomoc. teraz znajde prace i bede uczyc sie angielskiego. zrobie jak mowisz, moze potrzebuje na to roku, moze dwoch. ale nie chce cale zycie zyc na 1000 zl i mieszkac z rodzicami. dziekuje zekt mnie tu nie zjechal.

Gość wehfp
mówię Ci to bo miałem podobnie...z tą różnicą, że trochę więcej się uczyłem..zaryzykowałem,wyjechałem do Anglii, nieźle zacząłem zarabiać,wróciłem do kraju i od razu z pewnym doświadczeniem i językiem było łatwiej znaleźć tutaj pracę...Widzisz z tym wyglądem, to też mogę Ci naprawdę dobrze poradzić. Sam zakochałem się w pięknej dziewczynie,myślałem piękna znaczy dobra,następnie dziecko,budowa domu i ... oszukała mnie nagle,zdradziła, zabrała dziecko,pieniądze. Nie znaczy to że szukam kobiety brzydkiej,ale myślę że w zamian za pewne cechy jestem w stanie zaakceptować wiele niedoskonałości w wyglądzie...i nie jestem raczej jedyny co tak sądzi...więc dbaj o siebie i głupotami się nie przejmuj!