Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś ze mną nie tak?

Mam wrażenie że mąż ma mnie w szerokim powazaniu

Polecane posty

Gość coś ze mną nie tak?

Nigdy sam z siebie niczego nie zrobi. Wieczorem nawet kolacji, ngdy kwiatka nie kupi, myśli tylko o sobie...mam większe potrzeby seksualne niż on. Tzn do czestości seksu(codziennie jest zwykle) nie mam nic ale to długości-ostatnio szybko dochodzi a ja dopiero sie rozgrzewam. Potem musze sobie do konca z palca sama strzelać. i Urósł mu brzuch narazie mieści sie w swoje spodnie ale jak długo, dobrze że ma 195 cm wzrostu to tk tego brzucha nie widac. i Kurde ide ja sie nagadalam...faceci to naprawde ciemnogród. Albo nie umiecie słuchac albo nie chcecie. i Tekst o kwiatku to usłyszał z 10 razy w ostatnie 2 miesiące a kwiatka ani widu ani słychu... i Ja chyba daje z siebie duzo...tzn. Sprzątam do pracy chodze gotuje codziennie obiad seks-zawsze jestem chętna nie mam oporów przed zrobieniem loda czy on mi minetki(hmm jakby jeszcze chciał z nie mi do buzi pakował swój sprzet najchętniej) różne pozycje jęki krzyki itp. i Waze 56 kg przy 165cm wzrostu mam dlugie ciemne włosy i śniada cere-wysportowana jestem -tu nic sobie nie zarzuce. A moze jednek coś robie źle? Sama nie iwem o co chodzi.:(:(

Gość lakngjkadjgn
chodzi o to , że faceci zatrzymali się w rozwoju epoki kamienia łupanego i oni muszą polować, zrób się bardziej niedostępna

jesteś za gruba, przestałaś być wyzwaniem dla męża ... użalasz się, po co był ci taki byk skoro zapanować nad nim nie umiesz? masz zerowe zdolności kobiecej perswazji (pewnie przez tą podwyższoną huć)

Gość coś ze mną nie tak?
Właśnie wczoraj mu nie chciałam dac:) no i tak za mną łaził ze 4-5 godzin to potem seks był nieziemski. Myśle ze powinnam mu dac też powodu do zazdrosci. Tylko jak to zrobić?

Gość coś ze mną nie tak?
samotny romantyk spierdalaj bo widzialam na innych tematach co wypisujesz :) idz na inny temat dawaj rady.Np. tej matce co ją mąz zostawił że ma 3 dzieci oddać do adopcji a sama kariere zrobić

Gość lakngjkadjgn
może bądź taka bardziej zamyślona, tajemnicza, uśmiechaj się do siebie :P albo wyjdź gdzieś na spacer.. i wystrój się :P

Moje rady są sensowne, ale wy tępe nieudacznice wolicie dalej siedzieć, płakać i wyć do księżyca. Jesteście jak wampirzyce żywiące się ludzkim współczuciem, ale nie ze mną te gierki.

Gość coś ze mną nie tak?
dobry pomysł tylko zimno jest:P ajjjj.....teraz to i tak nie wypli bo ide na operacje do szpitala i mi pokroją mój ładny brzuch :( no i kilka dni z głowy....zobacze jak wtedy sie postara-no i seksu nie bedzie przez dwa tygodnie mininum. W innym celu ta operacja ale akurat chyba dobrze podziała na tego mojego ciemniaka.

Gość coś ze mną nie tak?
samotny spierdalaj bo mi sie niedobrze robi na widok twojego pseudo nawet.

Gość a ja wam powiem, że
.... powiedział niedojebany prawiczek, spędzający wolny czas na babskim forum :D

Gość a ja wam powiem, że
to do tego wypierda cywilizacji Samotnego :D PS. Już zawsze będziesz samotny, pogódź się z tym :P

Gość lakngjkadjgn
nie skupiaj 100% uwagi na nim, nie sprzataj codziennie, nie po nim, nie gotuj mu kazdego dnia, zrobcie to razem.. itd. itp. jak bedzie mial wsyzstko na tacy, nie bedzie doceniał .

Gość coś ze mną nie tak?
eeeee....nieo tym ten temat....wszyscy faceci tacy są?

Gość coś ze mną nie tak?
Masz swiętą rację koleog wyzej, dodam ze nigdy nie moge na nim polegac :( np. pojedzie do wsoich rodzicow na gospodarke pomóc cos -umawiamy sie na 20 ze ma byc a o 20 dzwonie gdzie jest a teściowa odbiera jego telefon i mówi ze on jeszcze "robi" Nosz kurwa mac rece opadaja. A umawialiśmy sie ze na impreze idziemy-10 minut jeszcze i bym sama wyszła. Szkoda ze tego nie zrobiłam.

Gość coś ze mną nie tak?
Ty tu za to siedzisz jako: "jednomegawielkiegówno".-i tak powinien brzmieć twoj pseudonim.

Gość a ja wam powiem, że
a ty jesteś samotny i nikt cię nie kocha. kto ma gorzej? :P

Gość klgkgilgku
PO co ci taki mąż? Ja bym mu chyba rogi przyprawiła. Miałby za swoje.

Samotny, myślałeś o wizycie u psychiatry? Piszesz jak jakiś psychopata skrzywdzony przez matkę. Skąd ta nienawiść do kobiet? Autorlo wątku a nie myślałaś, żeby zrobić tzw. krok w tył? Ciągle chętna, zawsze gotowa, kucharka, praczka, sprzątaczka... Czasem facetowi trzeba nosa przytrzeć. Kwiaty sama sobie kup i powiedz mu, że dziękujesz za piekny bukiet. Pretensje na faceta działają tylko tak, że głuchnie po prostu na to, co kobieta mówi. Im więcej gadania tym facet bardziej olewający.