Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milten

Dlaczego Polki są smutne?

Polecane posty

Jak myślicie dlaczego tak jest? Ja obserwuję to od kilku lat, kobiety, szczególnie młode dziewczyny są smutne, patrzą się w ziemię, są zagubione... Mam nadzieję, że nie powiecie że to wina facetów bo przecież według oświeconych i wyzwolonych kobiet, a takie tu głównie są - kobiety a co za tym idzie ich samopoczucie są niezależne od mężczyzn.

Gość ugh.................
Bo Polacy nam zycie uprzykrzaja. Tylko wymagania - rodz dzieci, wygladaj pieknie, chciej seksu 10 razy dziennie i jeszcze zarabiaj miliony. A faceci co? Dupa do gory, piwko i przed telewizor. Dlatego Polski sa nieszczesliwe.

Gość blondynka jasna..;
Ja nie jestem aż tak młoda,ale czasem równiez smutna..powody są rózne ..praca,pare kg wiecej niz powinno,..chyba za bardzo sie wszystkim przejmuję..:)

bo są piękne acz niespełnione. polacy to golasy i brudasy , a tych biznesmenów , u boku , których mogłyby wieść lekkie życie należne piękności jak na lekarstwo. a konkurencja duża

Gość Joooolietka
Mazda moze miec inny powod. Moze byc to np ze nie czuja sie piekne, Bo w tym kraju trudno, dobre ciuchy I kosmetyki cz rozne zabiegi kosmetyczne sa drogie, mysle ze to czesty powod. Oczywiscie jest wiele innych I powazniejszych :(

Gość Joooolietka
Kazda nie mazda ;d

Gość dodapieknamaurodaaaaaakluska
bieda panie, narod dobry ale ludzie kurwy itd.

Gość .mdakgpmpmphpja
Bo polacy mają małe i słabo je ruchają a polki to kurwy to lubią z arabami, nie wiedziałes ?

Gość fidellitta
bo większosc z nich to religijne gówna i ścierwa a religie nakazuja cierpienie

chyba sa 2 główne powody jak jest w zwiążku to widocznie czuje się niekochana, po prostu, a jesli o ciuchy i kosemtyki chodzi t chyba z tyego powoddu nie chodzimy smutne... 2 powód to refleksja nad sobą jak się jest samotnym ,a juz nie chce się być oczywiście ejst taki okreś byćia i w związku i samej ze jesteśmy szczęśliwe... wydaję mi się jednak że to miłośc daje właśnie to szczęscie, oraz np brak problemów z pracą, rodziną zdrowiem albo szkołą, a jak wiele rzeczy się na siebie nałozy to tak jest na np mam wrażenie , ze moję żcyieteraz stoi w miescu, ze stać mnie na więcej i ze więcej od życia wymagam niż mam, czuję zastój, i żyję póki co marzeniami o lepszej przyszłosci, jakby terażniejszośc nie miała znaczenia sam fakt ze trzba rano wstawać do pracy może przymulać, choć moja praca nie ejst zła, nawet fajna, lekka, ale wolałabym siedzieć w e włsanym domku zajmować się dzieciakami i gotować obiady, tak sie zastanawiam czy jakakolwiek praca moze dać satysfakcję...

ale powinnt być zadowolone, robią kariery, o ich prawa się feministki upominają, wreszcie zniesiono dyskryminację Niewiast i pozwolono im się zawodowo aż do 67 roku życia realizować. wiec gdzie tu powód do smutku?

Gość milosc daje szczescie
na chwile, a potem smutek powraca, bo zawsze sie znajdzie problem jak sie go szuka. Jestesmy narodem smutasow i to nie tylko kobiety. Wszyscy Polacy sa mistrzami w martwieniu sie i narzekaniu. Chyba faktycznie ma na to wplyw religia, bo wg religii jak nie cierpisz to grzeszysz, a Polacy maja wyjatkowo silnie wyprane mozgi przez religie.

bo są w nieszczęśliwych związkach choć myślały z początku że wszystko jest ok, bo nie spełniają się w pracy lub edukacji

Gość bo polacy w ich wieku
albo nie chcą się żenić i zakładać rodzin albo skaczą z kwiatka na kwiatek i są piotrusiami panami. Dziewczyny myślą że czeka je samotna przyszłość i dlatego są smutne.

Gość dgfbn n
bo maja przejebane