Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła.bardzoZŁa!

Jak pojechac facetowi,który ma duże mięsnie a mały mózg?

Polecane posty

Gość zła.bardzoZŁa!

mówiąc krótko zranił mnie;( i chce powiedziec cos ,co go zaboli..

Gość nasza edysiaaaaaaaaaa
najlepiej kopnac go w dupe:) jak rani to nie jest facet dka ciebie zaden kto kocha nie rani wlsnje kobiety tymbardziej swaidomie.

facet rani swiaodmie i jeszcze warunki stawia co za dupek kochajacy facet nie rani a jak rani syzbko to naprawia i zadnych warunkow nie stawia typu jak bedziesz tak robila to ja zrobie tka i tak spadaj na drzewo tak mu powiedz i to wykonaj koniec roku sklania do nowych znajomosci i fajnych facetow a ty z dupkiem sie uzerasz szkoda mlodosci:)

Gość zła.bardzoZŁa!
człowiek uczy sie na błędach..kłamał w oczy ..oszukiwał.Nie potrafie tak tego zostawic zwłaszcza ze gdy mnie spotyka podchodzi do mnie.Jest bezczelny.

Gość głos rozsadkuuuwuwuwuwuwuw
nic mu nie powiesz wybitnego, on i tak ma cie z akolejna idiotke ktora z powodzeniem wyruchal i mu nadskakiwala, szanujcie sie kobiety i tyle w temacie

Gość zła.bardzoZŁa!
Nie chce go juz znac..mam swój honor.Ale chce sie pożegnac w dosadny spsób..aby te słowa zostały mu w pamięci..

Gość zła.bardzoZŁa!
zapomniałam dodac ..nie ruchał mnie.

daj sobie spokoj jak sie kochac to tylko z facetem ktory jest szczery wobec nas i nasze szczescie jest mu bliskie. dobrze ze nie spalas z nim

Gość tyty5667
powiedz:szkoda że twoje mięsnie nie rekompensuja twojego mózgu.

facet poswieca wlasne szczescie dla gowna? dajcie spokoj to nie facet widac tak sie zmienil ze juz nie jest soba tak z 10 lat do tylu nie jets interesujacy jako facet i nie umie zainteresoac soba i swoja postawa danej kobiety oszustwa i klmastwa to nie jest droga do danej kobiety

Gość jak ma maly mozg
to slowami go nie zranisz, nie zrozumie znaczenia. Skoro ma duze miesnie, tylko na tym polu mozesz go zranic. Np wycisnac wiecej niz on na silowni albo go pobic. Ale ja bym go usprawiedliwila - skoro ma maly mozg, zranil cie bezmyslnie. Ale jezeli twoj mozg jest wiekszy, swiadomie sobie takiego bezmozga wzielas, na drugi raz zastanow sie przed wyborem.

Gość zła.bardzoZŁa!
najgorszy jest fakt ze w piętek znowu go zobacze..;( i nie wiem jak się zachwac przechodząc obok niego..zwłaszcza że kiedys był wazny dla mnie.

zapytaj czy zna kawał o koksach w autobusie koks mówi do koksa - skasuj bilety - ale komu? niestety, zazwyczaj jak ktoś nie ma w głowie, to musi na siłce nadrabiać ;)

Gość vin80
Takiego trudno podejść. Zbyt ograniczony by zrozumiec coś subtelnie-raniąco-bolesnego :) Przykro mi :( A swoją drogą - po co się z takim zadawałaś?

Gość żal.pl5654
ma mięsnie czy nie ma...chuderlaki tez ranią...ale jestescie płytcy.

powiedz mu ze ma duza klatke ale ma malego ptaszka :D a powaznie daj sobie z takim spokoj to frajer, jak jest bardzo umoiesniony to znak z ema kompleksy, ja nie musze tyrac na siłowni, bo mam juz odpowiednie warunki fizyczne bez tego, zawsze w szkole pamietam pakowali najwiecej ci co miel niska wage, slabi fizycznie ogolnie :D taka jest prawda Michaleczewski zaczal cwiczyc bo go bili w szkole, tkai przyklad z zycia :D

za odpowiednia oplata rzuce nim o sicane

Gość tututu..
a swoja drogą to dziwne...ze koksy maja tak najebane w bani...znam koksów i zaden z nich nie jest normalny.

Gość zła.bardzoZŁa!
ten rzut o sciane to najlepsza opcja...

maja najebane w bani, bo to ludzie z kompleksami tak naprawde, ktory normalny facet cwiczy ponad wymiar, tylko taki co czuje sie slaby, sztucznie podnoszenie sobie wagi za pomoca odzywek :D a trzeba przyznac kobietom ze lubicie wieksze miesnie :D

Gość DziewczynK@
Uwiedz go,nastepnie jak juz wyjmie ptaka odpowiednio skomentuj i wysmiej.To go na pewno zaboli:)

Gość DziewczynK@
A duze miesnie sa zajebiste:)

Gość jhjgfgjk
powiedz zeby wypierdalal jak podejdzie

Gość Powiedz mu
"Biceps triceps klata wielka, ale jaja koliberka";)

Gość jhjgfgjk
hahahahha...jak dla mnie zbyt dziecinne...nie wiem co trzeba powiedziec zeby takiego ruszyło..może powiedz cos aby mu nie ubliżyc a żeby go ruszyło..

Gość DziewczynK@
Mozesz jeszcze powiedziec,ze chudnie w oczach,pakerzy sie wtedy wkurwiaja:P

Gość koksiara
Oj i to bardzo sie wkurwiaja jak im sie mowi ze im miesnie spadaja, albo ze te jego cwiczenia nic mu nie daja bo nadal jest chudy i przecietny:) Mam brata miesniaka, dlaczego pakerzy sa zjebami? A wlasnie dlatego ze laduja sobie sterydy w dupsko a nie umiejetne ich zazywanie ma wplyw na mozg, tok myslenia, przyswajania informacji i ich analizy. Staja sie agresywni, aroganncy i wredni. Niestety czesto odzywki sprzedawane z atestami w sklepach sportowych sa mylone ze sterydami i ludzie twierdza ze odzywki szkodza: NIE PRAWDA!!!