Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gienekk24

O JENY POMOCY CO JA ZROBIŁEM JAK Z TEGO WYBRNĄĆ ?

Polecane posty

Gość Gienekk24

słuchajcie nie wiem po co ale wlazłem na czat no i poznałem tam dziewczynę, zzaczelismy rozmawiać no i zwykle dostawałem kosza więc postanowiłem "troche" pościemniać no i wysłałem jej foto jakiegoś przystojniaka z neta w dodatku naściemniałem że dobrze zarabiam i mam swoje mieszkanie :P cholera ona sie chce spotkać w weekend wysłała swoje foto (całkiem ładna) ale teraz ja nie wiem co mam robić choler proszę doradzicie coś ?

Gość Gienekk24
to nei prowo poważnie mam problem nie wiem co robić tzn nei jestem starym dziadem, ale takim normalnym przeciętniakiem napewno nie jestem ciachem :P ale ona sie skapnie że to nie moja fota pozatym nie jeźdze dobrym autem a napisałem że mam mercedesa i no i mieszkam u matki i zarabiam słabo :(

Gość Gienekk24
ale ja nie wiem czy ona taka jest a naprawde z rozmowy wydaje sie fajna nic nie wspomina o kasie itp. z tego co wiem pracuje i źle nie ma tak mi sie wydaje ale nie wiem co mam robić spotkać sie ?? czy powiedzieć prawde przez neta ?

Gość MARNE PROWO PANIE TOMASZUI
POWIEDZ ŻE ROBIŁEŚ BADANIE SOCJOLOGICZNE, WYRAŹ SKRUCHĘ PRZESLIJ PRAWDZIWE ZDJĘCIE I SAMOCHÓD POKAŻ PRAWDZIWY (OBY NIE BIAŁY TICO) I ZAPYTAJ CZY JEST DALEJ ZAINTERESOWANA :D

Gość Gienekk24
dziewczyny a jak byście zaragowaly na taką sytuację: że zamiast faceta ze zdjęcia przyjdzie troche brzydszy ?

Gość a jednak leci na kasę
nic nie mów gamoniu, nie tłumacz się, napisz, jej przed samym spotkaniem, że spotkacie się w innym terminie, bo coś ci wypadło, musisz gdzieś jechać, coś załatwić pilnego. Szef ci kazał nagle, czy coś w tym stylu. No i zmień sobie nicka i unikaj tej dziewczyny osiołku jeden.

Gość Gienekk24
A zamiast Mercedesem przyjedzie białym Tico?

Gość Gienekk24
wiem ale z drugiej strony ona mi sie podoba naprawdę fajnie sie z nia rozmawia no i w ogóle chciałbym aby była moja :P więc może spróbuje ? mam jakieś szanse ? choć 1% ?

Gość gytdyt
Gienek mam swietny pomysl, przyjdz na to spotkanie z nia i powiedz ze jestes bratem tego ze zdjecia

Gość Gienekk24 - ukradli mi nicka
hehe ona ma przyjść z koleżanką :)

Gość nudne prowo
powiedz ze tak naprawde jestes gangsta raperem i ten autobus ktorym pojedziecie do twojej kawalerki popdpier­doliles na petli. kobiety kochaja takich samcow alfa ponad kase

wiecie co jesteście durniami to wcale nie jest prowo :(

Gość Kosmita z reklamy
IDŹ NA CAŁOŚĆ! IDŹ NA CAŁOŚĆ!

Gość gytdyt
mowie ci, idz na to spotkanie i powiedz ze jestes bratem tego ze zdjecia i ze pomyliles fotki jak jej wysylales , tak wybrniesz z sytuacji

zapomniałem jednak o najważniejszym, chodzi o to, że ten facet, którego jej pokazałem, to murzyn był... i to nagi, miał dużego penisa. czy jest coś co pozwoli mi zwiększyć penisa z tych 7 cm na jakieś 20-25, no bo na murzyna to dam radę się przemalować, spoko

Gość Kosmita z reklamy
Gienek...teraz są super drukarki, nawet 3D. Robisz zdjęcie twarzy tego gostka, przyklejasz swoją i jeśli zrobisz to dokładnie to jest duża szansa że panna się nie skapnie Ale uwaga! Nie daj się zaciągnąć na basen