Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anaozrd

na studia ida same glaby

Polecane posty

Gość anaozrd

Tak, to prawda, kazdy glupi glab, co nie byl w stanie zatrzymac w mozgu informacji z podstawowki, ostatecznie ze szkoly sredniej, poszedl na studia. Tylko glupiec musi przez tyle lat utrwalac swoja wiedze (i tak bezuzyteczna). a ja? Ukonczylam se szkole srednia, nie byle jaka bo lliceum, wiec wiem wszystko na kazdy temat. Poszedlam sobie do pracy, kasiutke se zarabiam i zyje jak ksiezniczka. A wam studenciaki zycze milego szukania pracy hahahaha nieroby

Gość ona244444444441
widzisz...ale Twój post wygląda jak próba leczenia kompleksów...;)

akurat tak się składa że nie studiowałam i nie będę, ale jest tak, że do liceum idą ludzie bez zainteresowań. Na studia powinni iść Ci ktorzy maja konkretne zainteresowania, by je poglębiać.- jest nieco inaczej ale... ale liceum... serio? Po liceum mozesz ulotki roznosic.

Gość anaozrd
Moja mlodosc byla piekna, bo na bogato- to raz, a dwa- nie musialam wkuwac ksiazek na pamiec tak jak wy bezmozgie dzieci co probowaly sie dowartosciowac papierkiem ze studii.

Gość ytyyyyty = socjologpedagog
jak to utrwalać wiedzę? może nikt ci tego wcześniej nie powiedział, ale na studiach ZDOBYWA się NOWĄ wiedzę, a nie utrwala starą:)

Gość ona244444444441
widzisz...ale Twój post wygląda jak próba leczenia kompleksów...;)

PS. Nie piszę się ''studii'' tylko ''studiów'. Widać jednak, że z Twoim wykształceniem lichooo...'

Gość anaozrd
Zlecialy sie studenciaki na bezrobociu i beda rzucac teraz we mnie blotem. Do liceow ogolnoksztalconcych szla najinteligentniejsza mlodziez, a do zawodowek i technikow same odrzuty, ktore odpadly w przedbiegach starajac sie o miejsce w liceum.

Gość oklepane prowo
nudne sam juz to z 100razy zakladalem

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
zawsze warto studiowac, zwłaszcza kierunki medyczne i prawnicze, a głąbem jest ten kto nabija sie z tego że ktos chce miec wykształcenie

anaozrd - musisz być bardzo nieszczęśliwą i zakompleksioną osobą.. nie martw się jeszcze i do ciebie się los uśmiechnie i wydarzy się coś dobrego w twoim marnym życiu:)

Gość anaozrd
Pfff polonistki od siedmiu boleci, teraz uwaga kupcie sie, lekcja polskiego przed wami: studnia- studni (taki pojemnik na wode) studia- studii (wasza szkola wyzsza, co was poniza hahaha)

anaozrd - jaki kwas.. pieprzysz jak potłuczona :P

anaozrd - jaki kwas.. pieprzysz jak potłuczona :P

Gość anaozrd
Moje marne zycie jest wlasnie na etapie wydarzania sie czegos dobrego- roztwieram wlasny biznes! ja, wedlug was matol bez szkoly, rocznie bede zarabiac 222 tysiace na czysto, ja? Bez papierka, po liceum, bez pasji, srasji. Dotarlo do was kto tu jest kims?

Gość anaozrd
W dupie mam te wasze ocenianie mojej pomyslowosci, wciskanie ze to prowo itd. Niech jest prowo, niech jest kiepskie, wazne, ze moje. Wy macie glowy tak zapchane glupota, ze w zyciu byscie na to nie wpadli.