Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezapominajka101

Zapalenie pecherza.

Polecane posty

Gość Niezapominajka101

Witam. Czy ktoras z Was w ciazy nie mogla sie uporac z zapaleniem pecherza? U mnie od jakiegos czas ciagle jest z tym problem. Jestem juz w 23 tygodniu, biore jedynie Femisept i witaminke C, bo nie chce truc mojego dzieciaczka zadnymi antybiotykami. Czy znacie moze jeszcze jakis sposob? Ja na noc jeszcze klade sie z termoforem i pije goraca herbatke. Lecz mam powoli takie stanu rzeczy dosyc. Przez to nawet teraz boli mnie wejscie do pochwy i seks musial zostac ostawiony na nastepny plan, gdy probowalam z mezem czegos pozniej musialam placic ciaglym lataniem do toalety, czym to jest spowodowane? Dziekuje,za informacje. Pozdrawiam.

Gość mi pomagalo picie czystego sok
u z zurawiny.a o sexie radze zapomniec do rozwiazania.niestety nasza budowa jest taka,ze czesto mamy zapalenie pecherza.to b niemile doswiadczenie,ktore niestety lubi powracac.

Gość Niezapominajka101
Tak wlasnie myslalam, ze trzeba bedzie zrezygnowac do rozwiazania. Trudno wazniejsze jest dla mnie zdrowie maluszka niz przyjemnosc. Jutro najwyzej kupie sok z zurawiny jeszcze moze wode z cytrynka bede pila. Bo naprawde nie da rady wytrzymac czegos takiego caly czas.

sa takie soki 100%.b kwasne,ale sa bez kon serwantow.ja juz przyzwyczailam sie do ich picia.

Gość Niezapominajka101
A soki kupowałaś w aptece czy w normalnym sklepie? Oj ja mam ochotę na kwasne więc nie będzie problemów z tym.

nie w aptece.w sklepie s[pozywczym na dziale eko,lub w sklepie z zywnoscia nieprzetworzona

Gość mamusia dzidziusia 24
na mnie podzialaly nasiadowki z rumianku :) 2,3 dni i przeszlo a dziecko bylo bezpieczne :) :)

Gość jest to klopot
Ale śmiało można pic herbatkę urosan, mój gin mi polecił,są to bezpieczne ziółka a pomagają bardzo,pij jak pisze na opakowaniu. Przestrzegam smak okropny ;-)

Gość jest to kłopot
Do kupienia w aptece

Miałam niejednokrotnie zapalenie pęcherze (nie w ciązy). Możesz pić sok żurawiny,herbaty żurawiną lub jeść ją suszoną - żurawina wypłukuje bakterie i na bank Tobie pomoże.

Gość Niezapominajka101
jutro zakupie sobie ta zurawinke. A dzisiaj jedynie na noc mnie czeka termofor. Dziekuje za odpowiedzi.

Gość agula8
ja brałam urofuraginum, ale nie w ciąży-jest skuteczny i juz od jakiegos czasu bez recepty-ale zadzwoniłabym chociaż do lekarza żeby zapytać. ja w ciąży żadnego leku starałam sie nie brac na własna rękę-nie biegałam co cwile do lekarza-ale dzwoniłam. Brałam jeszcze provag, żurawinę, wit.c i dużo piłam.A po stosunku trzeba zrobic koniecznie siku-to wypłukuje bakterie i chroni pęcherz.pozowdzenia