Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość addadaadsdasdas

Czy powiedziećmu prawdę, czy lepiej zachowaćto dla siebie?

Polecane posty

Gość addadaadsdasdas

Kiedy go poznałam obawiałam się, czy nie ma między nami zbyt dużej przepaści (on z dobrąpracą, inteligentny, ja studentka bez doświadczenia zawodowego). Z początku mi imponował, ale szybko sięokazało, że to wszystko było tylko kreacją. Przeciętny facet z przeciętną pracąi niewybrednym poczuciem humoru. Pamiętam jednak kiedy powiedział z pogardą, że "z moimi znajomymi nie ma wspólnych tematów" i może "porozmawiają za kilka lat" (on jest ode mnie starszy, a moi znajomi nie byli jakimiś kretynami, bynajmniej). Rozstaliśmy się, ale nadal utrzymujemy kontakt. Ja zaczęłam pracę w dobrej firmie, zaczęłam chodzićna spotkania i imprezy, na których są ludzie siedzący w przeróżnych dziedzinach, na dobrych pozycjach i stanowiskach, obyci, inteligentni (zarówno kobiety i jak i mężczyźni, w różnym wieku) itd. Znalazłam z nimi wspólny język, jestem zapraszana na różne "eventy" i mam nową grupę znajomych. W każdym razie ostatnio rozmawiałam z moim byłym i w pewnym momencie mnie trochę zirytował i palnęłam, że "nie wiem czy jest dla mnie jeszcze partnerem do czegokolwiek". Teraz on ciśnie mnie pytając, co miałam na myśli. I nie wiem, powiedzenie prawdy (że wbrew temu, co chciał mi pokazać, nie ma "wysokiego poziomu") jest dobrym pomysłem, czy obrócićto jakoś w żart. Jak myślicie?

Gość tfu
A dlaczego chcesz ukrywać prawdę? Powiedz mu to co myślisz i już, przecież nie jestescie razem...

Gość dajcie mi odpowiedz
Facet wyżej srał niż dupe miał... Powiedz mu, że miał być to żart, ale Ci się nie udał... Nie warto wszczynać sprzeczek o takie rzeczy. W końcu i tak nie jesteście już razem.. Chyba, że planujecie powrót do siebie wtedy wytłumacz mu o co Ci chodziło. Szczerość najważniejsza - pamiętaj.

Gość addadaadsdasdas
Jakkolwiek to wytłumaczęto chyba i tak głupio zabrzmi... żałuję, że to powiedziałam, bo nie powinnam. Ale to był impuls :O I teraz od wczoraj on czeka na odpowiedź co miałam na myśli

Gość upupuppu
uuppupup