Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tfu

Seks bez zobowiązań ...

Polecane posty

Gość tfu

Witam Was moi drodzy. Szukam rady... Otóż pewien kolega zaproponował mi seks, tylko i wyłącznie czysty seks. Ja jestem wolna, ale on nie... Jest zajęty. I w tym tkwi problem. Ja nigdy taka nie byłam, nigdy by mi takie coś do głowy nie przyszło, szanuje się, nigdy nawet bym nie pomyślała że takie coś może się zdarzyć bo przecież żadna kobieta nie chciałaby zostać zdradzona. Ale... to jest chyba silniejsze ode mnie. Między nami istnieje typowy, strasznie silny popęd seksualny czy jakieś takie napięcie... Myślicie że taki seks zrobiłby ze mnie zwykłą puszczalską? Byliście w podobnej sytuacji? Aha i dodam: nie wyglądam na puszczalską, nie ubieram się tak, ukłąda im się w łózku nie nie chciałabym być na jej miejscu...

Gość katiggg
Pomijając kwestie moralne - pójscie do łózka pozwoli wam wyładować to napięcie seksualne, potem Was już tak nie będzie ciągło ;)

Gość zanetkaa93
Wiesz gdyby on był wolny to co innego. Sama doświadczyłam takich układów, spotykałam się z kolegą tylko na seks, ale i ja i on byliśmy wolni i nikogo nie krzywdziliśmy w ten sposób. No ale to już twoja decyzja, ja chyba nie mogłabym robić to z kimś, kto jest w związku... No ale to juz jak chcesz sama... To zależy od ciebie.

szanujesz się, ALEEE... i wszystko jasne, jaki z ciebie rodzaj człowieka

Gość do zanetkaa93
taka mloda i juz bez zwiazku to robilas?