Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna studentka, młoda mama

Potrzebne wsparcie finansowe, błagam o pomoc!

Polecane posty

Gość biedna studentka, młoda mama

Psuje mi się samochód, a bez samochodu stracę prace i moja półroczna córka nie będzie miała co jeść :( Na pomoc rodziny nie mam co liczyć bo jestem z domu dziecka i nie mam rodziny :( Musze wymienić: sonde lambda - 180 zł termostat - 40 zł , razem z termostatem płyn, 7 litrów.... nie wiem ile kosztuje, ale jest tani więc zapłacę z własnej kieszeni... to koszt części, naprawi mi to za darmo znajomy mechanik :( Uprzedzając pytania, nie mogę tak jeździć bo obecnie mój samochód pali przy spokojnej jeździe 19l!/100 km :( Pomożecie? :(

Gość maryyanna
szok ,ze ludzie maja taka zebracza mentalnosc:O.zero jakiegos honoru ,wstydu.Nie mam na samochod czy tam na cos to mi dajcie..SZOK

bedąc studentką winnaś wiedzieć , że z racji , że jesteśmy wv UE , jesteśmy w NATO , jest Liberalizm i , że w TVN MÓWILI, ŻE ŻEBRACTWO W ue JEST NIE TRENDY a nawet jest karalne. straż miejska za to ściga. i mandaty wypisuje. żyje sie lepiej a ty jakaś niedostosowana jesteś?

Gość maryyanna
i nagle wszyscy sa z domu dziecka,ich rodzice nie zyja,zadnej rodziny nie maja.Ciekawe ,ze takie jednostki,ktore nikogo nie maja, w realu tak niesamowicie zadko sie spotyka