Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AJLOWYJU

mam dość żebrania na kafeterii

Polecane posty

Gość AJLOWYJU

CIĄGLE KTOŚ CZEGOŚ CHCE - A TO NA BUŁKI DO SZKOŁY DLA BACHORA, A TO 50 GROSZY ŻEBY DAŁO SIĘ BANKNOT Z BANKOMATU WYPŁACIĆ, A TO NA ŻYCIE DLA MATKI I DWÓJKI BACHORÓW A SYNKOWIE ZMARŁEGO TATUSIA CHCĄ KASY OD NICH ITD. ITP. MAM DOŚĆ, DOŚĆ I JESZCZE RAZ DOŚĆ!!! CIĄGLE KTOŚ ŻEBRZE, PODAJE NR. KONT, TAKIE WYŁUDZANIE JEST KARALNE I OSTRZEGAM ŻE JEŻELI JESZCZE RAZ ZOBACZĘ JAKIŚ TEMAT, W KTÓRYM KTOŚ PROSI O PIENIĄDZE, TO BEZ SKRUPUŁÓW ZAWIADAMIAM POLICJĘ O PRÓBIE WYŁUDZANIA PIENIĘDZY!!! JAK NIE MACIE KASY TO DO BANKU PO KREDYT, ALBO DO PROVIDENTA CZY POŻYCZKI SPOŁECZNOŚCIOWE JAK WAM NIE CHCĄ DAĆ KASY W BANKU, KOGO OBCHODZI WASZE NIEUDOLNE ŻYCIE??? JEST MOPS, FUNDACJE ITP. A NIE ŁAZIĆ PO INTERNETACH I WYŁUDZAĆ PIENIĄDZE!!!

Gość Wazzniak
Nie cierpię żebrania !!!!

Gość AJLOWYJU
A PRZY OKAZJI. MA KTOS MOŻE 2 ZŁ NA ZBYCIU?

Gość AJLOWYJU
ŻAŁOSNY PODSZYW, ZACZERNIAM SIĘ ŻEBY IDIOCI NIE PRZEŚLADOWALI

Gość lkdsfjldksf
A wyślesz mi kurteczkę dla mojego dziecka, które sobie zrobiłam, a teraz magicznie nie mam za co utrzymać? :D Możesz od razu założyć aukcję na allegro i podać mi dane do konta, bo mi się nie chce opisu aukcji robić :)

Gość o naiwnosciiii
AJLOWYJU,te posty o pomocy to po prostu prowokacje.które maja za zadanie przyciagnac jak najwieksza ilosc osób wypowiadajacych sie. To samo dotyczy tych,co niby tak ochoczo na te prośby odpowidaja i komus cos wysyłają.

prowokacje czy nie ale widzialem w paru tematach, ze podaja swoje nr. kont, a to juz jest jawne wyludzanie pieniedzy... bo zaden autor takiego topicu nie poda falszywego numeru bankowego...

Gość o naiwnosciiii
AJLOWYJU,masz z jednej strony racje,ale z 2 nie jest wiadome czy konta podawane w ogole istniejaalbo czy nie sa to konta kogos niezainteresowanego.Tak czy tak ,takei posty powinny byc kasowane przez moderatorów.

Gość ALOWYJU
BYC MOZE uzylem za duzego skrotu myslowego w poprzedniej wypowiedzi, chodzilo mi o to, ze watpie, aby ktos, kto podaje nr konta bankowego, sobie wymyslil go z glowy czy podal jakis zupelnie obcy. dlaczego??? bo jaki mialby w tym interes? a jak poda swoj to jest spora szansa ze jakis naiwniak o dobrym sercu przeleje pare zloty i jest fajnie. nie widze innego sensu zakladania akurat takich topicow. prowokacja to moze jest wtedy, kiedy faktycznie autor nie chce podac numeru, ale widze, ze sporo osob podaje...

Gość o naiwnosciiii
ALOWYJU no to pwonno sie takie tematy kasowac,aczkolwiek mozna czasmi pomyslec,ze moderatorzy sami zakąłdają takie tematy aby zwiekszyc ilosc pisanych postów.