Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co kupić na gwiazdkę....

co kupić na gwiazdkę....

Polecane posty

....nastolatce wiek 16-17 lat kwota do 150zł Nie za bardzo mam pomysł na prezent na gwiazdkę,ponieważ znam ją słabo (niedawno poznana bratanica chłopaka)

Losowanie było w rodzinie,żeby każdy każdemu nie musiał kupowac prezentu to kupujemy wylosowanej osobie-wylosowałam młodą :)

Gość mama dwóch dziewczynek
ja mam siostrzenicę w takim wieku i powiem Ci, że trudno kupić słabo znając osobę... ja na urodziny zabrałam ją do galerii i zaproponowałam sponsorowane zakupy. Wybrała ciuchy a ja patrzyłam co ją interesuje ;-) teraz mam ułatwione zadanie, bo już wiem, co lubi. Myślę, że za taką kwotę możecie jej kupić coś z biżuterii - ja osobiście kupowałam w ubiegłym roku chrześniaczce męża w aparcie taki sznureczek/niteczkę z malutką aplikacją srebrną. Są teraz bardzo trendy a ceny od 59zł do 200 ... u mnie w pracy dorosłe, eleganckie babki noszą i młodzież, moja córka też ma taką cieniutką... na pewno cieszyłaby się.

Gość Tajemnica Wary
3 litry castrola TD 5W-40

pomyślałam,o karcie podarunkowej -ale to juz w ostateczności jak nic nie znajdę. Trudna sprawa nawet z zakupami sponsorowanymi, dzieli nas az 400km więc nie bardzo jest jak.

singielka- na wylosowanej karteczce z jej imieniem było napisane "niespodzianka" (każdy umieszczał sugestie na kartce co by chciał dostac, młoda chyba nie za bardzo wiedziała i napisała niespodzianka

Gość mama dwóch dziewczynek
a ja na prawdę przeszłabym się do Apartu, na pewno wybierzesz coś fajnego.

myślisz,że biżuteria będzie dobrym pomysłem ? ja np nie chciała bym dostac biżuterii,bo mam swój gust i bałabym sie,że ktoś nie trafi

Gość aser91
A weź poleć sklep z spersonalizowanym prezentem?