Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anafjija

co zrobic :(((((

Polecane posty

Gość anafjija

hej ;( dokuczaja mi w szkole co zrobic to jest straszne przezywaja mnie eh mam juz tego dosc ;((?? pomozcie prosze ;(

Gość Joooolietka
Kurcze gowniarze tak maja...

Gość Joooolietka
Nie raguj I olewaj , badz silna

Gość anafjija
smieją sie ,ze niby z cipki mi smierdzi,ze mam duże cycki,że majtek nie nosze

Gość anafjija
zabierają mi kredki podczas rysunkow... kradna jablko z plecaka...

Gość hcuhcuie
też tak mialam w szkole, wyzywali mnie od grubasow, salcesonow, baleronow i okularnikow, wszyscy ze mnie sie smiali, no teraz mam juz 30 lat i wygladam najlepiej ze wszystkich dawnych "kolegow i kolezanek" z klasy :/ ale co sie wycierpialam to moje, zostanie juz na zawsze. Nie wiem co ci poradzic, musisz to jakos wytrzymac :( dlaczego ludzie są tacy okrutni

Gość anafjija
jak całowałam się z wożnym to polecieli do wychowawcy że się demoralizuje

a takie rzeczy :classic_cool: to olej:) ale nie wszystko można olać. to nie jest tak że wszystko można olać czasem agresja słowna może się przerodzić w fizyczną a takie odzywki to od smarkatych ważniaczków takich jak podszyw:)

Gość anafjija
whedif ten smarkaty ważniaczek przeorał by twoja cipkę az by ci skóra na plecach pekła

hcuhcuie - tak tylko gadali czy miałaś nadwagę? do pewnego wieku - miej pretensje do rodziców mój znajomy ma większą wadę wzroku bo się z niego śmiali jak zakładał okulary i wolał chodzić bez:(

Gość ja sobie to zawsze obiecuje
czemu do rodzicow? i do jakiego wieku?

Gość hcuhcuie
do rodzicó pretensje? Ja nie mam do nikogo pretensji...nie byłam chuda, ale jak teraz patrzę na swoje zdjęcia z dzieciństwa to nie byłam też otyła. Byłam grubsza niż inni ale nie gruba :/ W każdym razie przez takie traktowanie sama siebie widzialam jako wieloryba nic niewartego. O wadzie wzroku już nie wspomnę - kogo mam za nią winić? I po co winic kogokolwiek. Teraz widzę że mialam do czynienia z bandą niewrazliwych, brutalnych rówieśników, sama będąc delikatnej konstrukcji psychicznej nie potrafiłam się skutecznie obronić, zamykałam się w sobie.

ja o winieniu za wadę wzroku nie wspominałam a do pewnego wieku rodzice mają ogromny wpływ na to co jesz więc to nie jest tak że dziecko samo z siebie wybiera kaloryczne świństwa jak od dzieciństwa karmione fastfoodami nie znam Twoich rodziców więc nie wiem czy się to dotyczy:D

Gość hcuhcuie
jak byłam mała to nie było fast foodów :P

Gość ja sobie to zawsze obiecuje
Ja bylam bardzo gruba do 20 roku zycia. I niekoniecznie dlatego, ze rodzice mnie jakos specjalnie przekarmiali. Jestem bardzo niska, i mam sklonnosc do tycia. Wiec nie obwiniam rodzicow za to. To byla moja wina, ze tak pozno zdecydowalam sie odchudzac.