Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaa123447

siano na glowie

Polecane posty

Gość onaaaaaaaaa123447

Dziewczyny, jak walczyc z sianem? kiedy farbowalam wlosy, teraz nie robie teego(od 2-3 msc), prostuje wlosy maksymalnie 4 razy w miesiący, ZAWSZE włosy schną mi same. Po umyciu i wyschnięciu wyglądają...strasznie. Każdy w inną stronę i wyglądają jak siano. Po każdym myciu stosuję jedwab farouka. Gdy natomiast wyprostuje(poprzedzajac kosmetykiem do prostowania), wygladaja o niebo lepiej i zdrowiej! Jak mogee im pomoc? Malo tego, po odrostach wiem ze wlosy rosna ale nie przybywaja na dlugosci... Ratunku!

Gość umapapa
wez widły i przezuć na suchą strone

Gość onaaaaaaaaa123447
dobry pomysl ale prosze nastpny

Gość gdfgdf
mam ten sam problem dlatego po umyciu musze suszyc suszarka a potem prostuje prostownica inaczej wygldam okropnie robie tak od jakis 7 lat i nie wyobrazam sobie zeby włosy same wyschły po umyciu do tego robie to codziennie bo juz na drugi dzien sa przyklapniete i jakby tlustawe nie chca sie ukaldac masakra no ale taka moja uroda i nic na to nie poradze

Gość Taka tam sobie 675
Polecam olejek arganowy na suche końcówki oraz kilka godzin przed umyciem włosów, wetrzec w suche włosy olejek kokosowy (najlepiej z indyjskiego sklepu z kosmetykami, np. Parachute Coconut Oil). Po jakimś miesiącu powinnaś mieć gęstrze i bardziej lśniące włosy.

Gość nbnbvn
wyrzuc ten jedwab bo na dłuższą mete wysusza włosy. przejdz sie do profesjonalnego salonu fryzjerskiego i zapytaj co ci polecają na takie wlosy. po umyciu wlosow uzywaj dobrej odzywki

Gość to nie prowo, to życie:O
umapapa wez widły i przezuć na suchą strone:D:D:D zaplułam się:D:D:D

Gość onaaaaaaaaa123447
uzywalam olejku kokosowego i rycynowego i.. nic! terz wyczytalam ze jedwab wysusza wlosy. Odstawię. I widze tez ze gliis kur bordowy pomaga-wiecie cos o tym?

Gość Taka tam sobie 675
No kochana, jak nic ci nie pomaga, to po prostu zetnij włosy i dbaj o nie, żeby nie doprowadzić do powtórnego siana. Czasem nie da sie odratowac przesuszonego sianka

Gość onaaaaaaaaa123447
wlosy mam za ramiona, wolalabym nie scinac. A raczej uzywac czegos co bardzo je nawilzy