Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mooootyyyllleeeek

nigdy nie mialam orgazmu :(

Polecane posty

Gość Mooootyyyllleeeek
nie przejmuje sie, tylko bardzo tym irytuje juz. nie dam mu sie dotknac nawet;/ na sama mysl ze niebawem wracam do polski, az mi niedobrze;/ Nie chce aby poczul ze go odrzucam, ale nie chce tez od razu mu sie "dac". mimo iz tak czekal 3 miesiace.

Gość Mooootyyyllleeeek
po kazdym takim, to ja nie chcialam wypuszczac z lozka.....zeby sie w koncu udalo. Meczy mnie to. moze faktycznie sa ludzie ktorzy do konca zycia musza sie z tym borykać?

Gość blek
i tak nie rozumiem moze tepa bida jestem ty za granica, tak?? on niby czeka? tak nie masz zadnej satysfakcji z bycia razem i ze wspolzycia tak? to kurwa juz nic nie rozumiem no zesz.. to go kochaj miloscia namietna, niech ci zrobi ze dwa tuziny kolejnych polakow i juz, bedziecie stadlem pzrykladnym i kochajacym sie az do zarzniecia si tepa deska

Gość Wielki23cm
Chcesz zobaczyć mojego małego? Wyśle ci fotkę.

Gość blek
wyslij i sie zdecyduj albo maly, albo "potwor" niekonseketny jestes "potworze" (roftl)

Gość Wielki23cm
Bolek chyba nie jesteś taki tępy co? Mały to potocznie o penisie wszelkich rozmiarów

Gość blek
przemowila blyskotliwosc z gimnazjum (rotfl) no comments :D

Gość Wielki23cm
Mam 35 lat boluś i nie ciskaj się tak bo za malutki jesteś.

Gość vanR
ciekawe co by miała do powiedzenia na ten temat Dek@

Gość acordeon
ja wczoraj po ponad godzinnej walce też nie doszedłem

Gość orlanda36
Motylku, ja zaczełam mieć orgazmy po prawie 20 latach sexu! I to wyłacznie z wibratorem! Tak więc proponuję zamówić sobie jakiś model przez internet, dodam tylko że mam kilka wibratorów a tylko z jednym jestem w stanie dojść. Żaden facet nie jest w stanie doprowadzić mnie do orgazmu, chocby wychodził ze skóry i robił to godzinami.

Gość Mooootyyyllleeeek
nie uwierzycie, ale kiedys w zartach powiedzialam mu ze chce wibrator, ktory bede uzywac kiedy go przy mnie nie bedzie...Oburzyl sie na poczatku , z czego sie ucieszylam....bo faktycznie, po co mi sprzet skoro mam jego. ale jakis czas temu, pokazywal mi rozne modele...Moze faktycznie wibrator to najlepsze wyjscie w mojej sytuacji? Po 20 latach??? o masakra :) ale lepiej pozno niz wcale:)!

Gość Mooootyyyllleeeek
blek - tak, jestem za granica. wracam za okolo 10 dni... Nigdy nie odmawialam seksu.....teraz nawet nie mam na to ochoty. Mysle ze bedzie zaskoczony....

Gość orlanda36
Spróbuj Motylku bo przez moją frustrację z braku orgazmu o malo co nie rozleciało sie moje małżeństwo. Teraz mam orgazm za kazdym razem, naprzód kocham sie z mężem a potem sobie dokańczam na wibratorku :)

Gość Mooootyyyllleeeek
Orlanda, a Twoj maz o tym wie? tez czasem sie boje ze w koncu wybuchne i mu powiem jaki beznadziejny jest w lozku.....mam dosc szybkich numerkow, gdzie tylko on sie zaspokoi. ale z drugiej strony nie chce go dolowac. Juz sie rozladam za fajnym wibratorem:)