Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona1231

Potrzebuję pomocy .

Polecane posty

Gość Zmartwiona1231

Cześć Wszystkim , mam pytanie a zarazem problem. 14 dni temu uprawiałam seks z ukochanym bez zabezpieczenia , przy tym 2 dni przed stosunkiem skończyła mi się miesiączka . On nie skończył we mnie ale po za mną , aczkolwiek czułam że coś mogło dostać się do środka . Po pół godziny kochaliśmy się ponownie , też bez zabezpieczenia . Po kilku dniach zaczełam odczuwać ból w podbrzuszu , dosyć silny i utrzymuję sie on do dziś , czyli już prawie 1,5 tygodnia. Czasami ten bol jest nie do wytrzymania , i nie ustępuje . Czy mogę być w ciąży ? dodam że robiłam test po 8 dniach i był negatywny .

Gość Poczekaj z testem
Do dnia spodziewanej miesiaczki. Jak długie masz cykle?

Gość Zmartwiona1231
Mam nie regularnie , trudno powiedzieć . Nie mam pojęcia co to za ból i tylko jedno mi w głowie :( nie wiem czy jutro zrobić kolejny test wkońcu to już 14 dni .

Gość No niby owulacja jest
Te 14 dni przed okresem wiec spróbuj ale poczekaj jeszcze ze dwa dni, albo idź na badanie z krwi

Gość Zmartwiona1231
właśnie o tym myślałam , hymm ... jak to wygląda ? czy o coś tam pytają czy poprostu idzię się , płaci i tyle ... ? jak fachowo nazywa się to badanie ?

Gość Zmartwiona1231
Czy to możliwe że miałam dni plodne ?

To badanie to Beta Hcg. Niby nierealne żeby były dni płodne, ale matka natura płata różne figle

Gość w ogromnym przelocie XV
"Niby nierealne żeby były dni płodne" A dlaczego niby nierealne? Co jest nierealnego w dniach płodnych dwa dni po zakończeniu miesiączki?

Gość Zmartwiona1231
jestem strasznie pogubiona , każdy mówi coś innego :( naczytałam się już okropnie dużo . Jutro idę do laboratorium ;/

Gość Idź idź powiedz ze
Chcesz na bete badanie i Ci zrobią

Gość Idź idź powiedz ze
Jeśli ktosmma okres długo a cykle w miarę krótkie to dlaczego ma być niemożliwe?

Gość bialamasajka
Raczej są to dni niepłodne. ale powinnaś je sobie wyznaczac na bieżąco by uniknąć wpadki. Ja używam cyclotestu do metody objawowo-termicznej. Ta metoda jest najskuteczniejsza. Z tańszych i prostszych to proponowałabym tester na ślinę

Gość Zmartwiona1231
Dziś byłam w laboratorium zaplaciłam 33 zł i jutro lecę na pobranie krwi , bardzo boli mnie podbrzusze, cholera , co się dzieję .

Gość Zmartwiona1231
Odebrałam dziś wyniki . Wynik

Gość Zmartwiona1231
Wynik wyszed l

Gość Zmartwiona1231
wynik wyszedł mniej niż 2 a norma laboraorium wynosi 2 więc Pani z kliniki powiedziała że nie ma mowy o ciży bo 14 tyg powinno być dużo więcej jednostek