Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tydzien za tygodniem

mam 31 lat i od lutego nie mialam seksu

Polecane posty

wygladam spoko, jestem szczupla, uprawiam sport (fitness, bieganie, czasem joga) nikt sie mna nie interesuje,nikt..w pracy jest jeden, ktory sie mi podoba, ma 32 lata, ale jestem dla niego jedynie kolezanka z pracy... duzo pracuje, od dwoch miesiecy wlasciewie od rana do wieczora, nie mam prawie wcale wolnego czasu probowalam umawiac sie przez internet, mialam trzy randki, wszystkie katastrofalne..panowie byli mna zainteresowani-ale dwoch okazalo sie byc odrazajacych, a jeden pozornie byl ok, okazal sie byc jednak niezrownowazony psychicznie (po jednym spotkaniu wyznal mi milosc, wysylal jakies dlugasne pokrecone mejle itd) Nie szukam zwiazku ( rozpadl mi sie wlasnie w lutym dlugoletni zwiazek) tylko jakiegos romansu, dobija mnie ze kazdy moj dzien wyglada tak samo...mija mi tak tydzien za tygodniem. Jestem zalamana

Gość to jedź na urlop do Egiptu
:)

odrazajacego Araba znajde i u siebie za rogiem ( nie mieszkam w Polsce) tyle ze ja nie chce ani sie za cos ukarac, ani umartwiac..chcialabym przezyc cos co upiekszylo i ozywiloby moja nedzna wegetacje..

Gość on82 (gg39744527)
To musisz zmienić tryb życia na mniej pracowity. Nie rób wszystkiego dla firmy, zrób coś dla siebie:)

Gość to jedź na urlop do Egiptu
zrobisz jak chcesz cała Europa tam jeździ w tym celu :)

Nie moge mniej pracowac, bo potrzebuje kasy wydaje mi sie ze moj czas juz minal..faceci +/- w moim wieku interesuja sie dwudziestoparolatkami, rowniez czterdziestolatkowie szukaja dziewczyn w tym wieku.. czesto jestem w rozjazdach ( zawodowo), takze mijaja mnie faceci tu i owdzie, patrze sobie tak na nich, ale jestem dla nich ( juz ) niewidzialna. Jeszcze kilka lat temu co chwila ktos mnie gdzies podrywal. Jestem zalamana, moje zycie minelo. Zmarnowalam mlodosc dla faceta ktory okazal sie byc calkowita pomylka

Gość addellka33Wiesz ,
zle ci?na chuja ci nastepny zjeb? na miesiac dwa? ja bez sexjuz 4li mi zajebiscie

Gość podstarzały playboy
Jak chcesz to po koleżeńsku wyczochram ci bobra :classic_cool:

Po pierwsze : nie dostane urlopu Po drugie : nie mam kasy na jakies Dubaje/ Costablanki/ whatever Po trzecie : koniecznosc placenia za seks ( bo oto w tym chodzi przeciez) chyba jeszcze bardziej by mnie dobila, niz jego brak Jak zaakceptowac ze " sie usralo"??? Jestem stara i pozostane sama,ot co..

Gość yu89
bidulka,ale nieszczescie

Gość .Zulluss?
tydzien za tygodniem:) źle się ubierasz? nie dość sexy? nie patrzysz zalotnie na mężczyzn? co robisz nie tak?

Gość blurp
uwielbiam :P:P normalnie takie jojczenie 31 lat no starucha, kladz sie do grobu a co do malolat, malolaty sa nie ciekawe niestety proste jak budowa cepa i coraz debilniejsze niezaleznie od wszystkiego milo jest czasem gdzies pojsc, czy porozmawiac

Gość yyyyyy
ty nie chcesz sexu,chcesz kogoś bliskiego,do bycia,pogadania,przytulania,wspólnych chwil ale bez zobowiązań-cięzko będzie dogodzić ,bo taki facet będzie niańką i trzymany na dystans,ciężko się zgodzić na takie traktowanie

Gość szparek
Aga, to Ty?

Nie, nie jestem zadna Aga.. nie szukam nianki, tylko przyjemnego pana na mile chwile, czasem na kino, moze lampke wina?? czy to tak wiele?? Zle sie ubieram? Nie wiem, jak mialabym sie ubierac? Przeciez nie bede sie ubierala jak 20 latka. Nosze czesto spodniczki i suknie, ale raczej w klasycznym stylu niz "seksi"- chociazby ze wzgledu na moja prace. Patrzec zalotnie na mezczyzn? a co to jest tak naprawde? Nie jestem i nigdy nie bylam wielka flirciara, czas kiedy bylam atrakcyjna spedzilam z jednym facetem, wszystko runelo..teraz siedze sobie sama, prochnieje.. Nie wiem czy malolaty sa puste i nieinteresujace- ale sa mlode- a to interesuje mezczyzn, nie oszukujmy sie. Nie oceniam nawet tego- tez wolalabym mlode, jedrne cialo niz stara rozpadajaca sie raszple

autorko :) rozumiem poniekąd co czujesz monotonia zabija,tez zakonczylam powazny zwiazek w podobnym czasie co Ty ,dlugie smutne i samotne wieczory...ale glowa do gory,nie szukaj na sile :)

Gość 35
a może po prostu znów dasz sobie szanasę i poznasz kogośz net-u. Np. mnie ;) Mam podobne odczucia, choć nie czuję się jak próchno;p Nie mam ani czasu ani ciśnienia na związek itd. Po prostu chętnie bym spędził parę wieczorów w miesiącu z kobietą, której nie przeszkadza to że nie poświęce jej mnóstwa czasu. Oczywiście z kimś kto by mi odpowiadał i vice versa. A jak lubisz i uprawiasz sport to już Cię lubię ;)

Gość blurp
szachy, czy brydza? z calym szacunkiem dla dbania o kondycje, siebie itd maniakalni sportowcy, to tez jest grozne zboczenie pzdr

mam 33 lata, jestem wysokim, przystojnym mezczyzna, mam nadmiar sil witalnych do zagospodarowania, ktorych moja zona nie wykorzystuje nawet w 40%... Zamaist jechac do egiptu, po prostu napisz do mnie :)

Gość yyyyyy
rozkochasz faceta i powiesz "dzięki,fajnie było",to nie zabawa jest-patrzę od strony faceta,

o wiele bardziej wolalbym pojsc do lozka z Toba, z kobieta w pelni rozkwitu, swiadoma swojej kobiecosci, swojego ciala... Niz z jakas dwudziestolatka, ktora tak naprawde nic nie wie o seksie...

Gość mausmiki
31 lat to piękny wiek u kobiety,są dojrzałe i wiedzą czego chcą.. gdzie mieszkasz dziewczyno..?? jak chcesz to chętnie się z Toba spotkam i nie tylko raz..;) jestem zonaty i zależy mi na dyskrecji..mieszkam w Londynie. pozdrawiam;) mam 35 lat.

ale mieszkaj sobie w londynie ladne miasteczko