Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w potrrzebie

Wielka prośba o pomoc finansową

Polecane posty

Gość w potrrzebie

Wychowuję swojego syna z alimentów jego ojca ( 900zł ) dorabiam czasem na czarno lecz ciężko nam jest się utrzymać w dwójkę tym bardziej że syn ma przewlekłe zapalenie migdałków i musimy co miesiąc wydawać około 200zł na same lekarstwa. Marzeniem mojego syna jest pójście do ogniska muzycznego aby grać na keybordzie, koszt takiego używanego dla niego to w okolicach 700zł jak już zdążyliśmy się dowiedzieć. Niestety nie stać mnie na zakup takiego keybordu. Słyszałam że są tutaj pomocni ludzi którzy mogli by mnie wesprzeć finansowo. Obliczyłam że wystarczy że gdyby 35 osób przelało mi pojedynczą kwotę 20zł to uzbierałabym sumę 700zł i mogłabym kupić taki keybord synowi. Kiedyś brałam udział w takiej podobnej akcji jak jeszcze żyłam z mężem i pomagałam ludziom dlatego liczę na pomoc ludzi że wesprzecie mnie. Dla bogatych ludzi 20zł to przecież nic a dzięki temu mój syn może wiele zyskać.

Gość to nie prowo, to życie:O
migdałki da się wyciąc, dziecko nie musi się męczyć, dziwię się, że przy tak częstych infekcjach jeszcz lekarz was nie kierował na konsultację do laryngologa:O

3,5 miesiąca i uzbierasz na instrument:O

Gość kasienka 2009kk
ja tez prosze o 20 zł tak bym chciała zeby moje dziecko mialo komputer a nie ma....jestem biedna mam tylko na zycie 800 zł ,,prosze tylko 20 zł

Gość Boardkey
Zartujesz chyba, jak udowodnisz, ze zbierasz kase na keyboard. Poza tym tyle jest chorych, naparwde potrzebujacych osob i fundacji, na ktorych konto wplacam regularnie pieniadze, ze keyboard brzmi po prostu smiesznie

Gość w potrrzebie
Ja nikogo nie zmuszam i nie mam zamiaru, jeśli nie chcecie nie musicie przelewać pieniędzy dlatego proszę darować sobie głupie docinki. Ja tylko proszę o pomoc bo naprawdę jej potrzebuję i tylko tyle, jeśli nie to będę musiała szukać tej pomocy gdzie indziej.

Gość pomponik,m
ja tez prosze podam nr konta,,moje dziecko marzy o malym telewizorku jakby 100 osob po 10 wplacilo to marzenie mojego dziecka by sie spelnilo

Gość alle,,m
wstydzila bys sie,,,dzieci jesc nie maja co niektore,,a ty o takie rzeczy prosisz..ochydna jestes..........zrezygnuj z kosmetykow albo z papieroskow lub czegos innego i kupisz szybko uzbierasz

Gość jatezjatez
A ja marze o zmywarce

Gość puszek klebuszek
a ja podam konto bo zbieram na waciki. rety ale durna autorka.

Gość jatezjatez
Hahha keyboard...nie wierze :) zrozumialabym, gdyby chodzilo o jedzenie, srodki czystosci, ubrania. Zreszta autorko zrezygnuj na pare miesiecy z internetu i uzbierasz na keyboard

Gość zamiast płacić
abonament za internet to odłącz go i odkładaj dla syna! Przecież to kilkadziesiąt złotych i w rok uzbierasz na instrument.

Gość w potrrzebie
Nie używam żadnych kosmetyków prócz kremu za 2zł do rąk. Na komputerze właśnie siedzę u koleżanki bo w mieszkaniu a raczej ciasnej klitce jakie mi przydzielił mops nie mam komputera a co dopiero internetu.

napisałam ci co zrobić i wyjdzie na zdrowie dla dziecka i na instrument uzbierasz.:O dziwna jesteś:O

Gość Marlenka79
A ja potrzebuję na mieszkanie i na ślub. Bez tych pieniędzy nie mogę wyjść za mąż za mojego chlopaka i czuję się bardzo samotna. Mam podać numer konta?

Gość MZ1986.
potrzebuję na wibrator😭

Gość alle,,m
zastanowilas sie ze bez tego instrumentu twoj syn przezyje,,,ja wole takie pieniazki wplacic czy dac naprawde np na jedzenie dla osoby potrzebujacej czy na leki na takie cos co jest nie zbedne......na takie zachcianki ja nie mam..........dziecku za chwile sie znudzi ,,i co

Gość marneprowo
zamiast siedziec na kafe u kolezanki (zrezta brzmi to malo wiarygodnie) znajdz dodatkowa prace i wtedy bedziesz miala na krem i keyboard

Gość BOGDAN PRAWDZIWY POLAK
NA PINIONDZE TO SE CZEBA ZAROBIC I JA ZARAZ ZGLASZAM NA MILYCJE ZE KTOS TU WYLUDZA PINIONDZE DO KOLEGIUM PODAM BO TAK BYC NIE MOZE ZE UCZCIWI LUDZIE TACY JAK JA ZAPIER­DALAJĄ W POLU OD RANA DO NOCY A KTOS LAZI I ZEBRZE NO TAK BYC NIE MOZE JAK NIE MASZ ROBOTY TO CZEBA JEJ SZUKAC

Gość mama syna
samam wychowuje dzieci trójkę jedno dziecko mam chore i zbieramy na turnus rehabilitacyjny. Syn ma 3 latka i jeszcze nie miał okazji jechać na taki turnus nie chodzi wogóle siedzi nie poprawni. A mieszkamy w grzybie wilgoci. Nieraz nie mam co do garka wsadzić nie jem żeby dzieci miały. Takie 700 zł to mój syn ma cały miesiąć domową rechabilitacje. W polsce jest coraz gorzej i będzie jeszcze gorzej nie moge czytać takie prośby. jest wiele bardzo wiele dzieci w potrzebie które nie mają nawet zabawek a nie mówiąc o innych rzeczach czy ubraniach.

Gość rtrtrtttyyyyt
to jest niemoralne, że jedni zarabiają z naszym podatkow kupe kasy, tak że co z nia robic nie mają, a inni nie mają nawet na życie :O

Gość .maleństwo.0
keyboard to chyba nie jest kwestia niecierpiąca zwłoki a migałki jak już ktoś powyżej wspomniał można wyciąć ... ja tez mam marzenia z których muszę zrezygnować, nie ma lekko :)

Gość Pamela Rosa Flores
Cześć, jestem Pamela Rosa Flores, wiarygodna i wiarygodna pożyczkodawca. Udzielam pożyczki z jasnymi i łatwymi do zrozumienia warunkami z 2% odsetkami. Zapewniam kredyty na działalność gospodarczą, pożyczki osobiste, kredyty studenckie, kredyty samochodowe i pożyczki na spłatę rachunków. Jeśli potrzebujesz pożyczki, skontaktuj się ze mną bezpośrednio: pamelarosaflores11@gmail.com