Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość taki jeden facet 3455

Dziewice po 25 r.ż

Polecane posty

Gość taki jeden facet 3455

Jak w temacie jakiś czas temu poznałem kobietę Jesteśmy ze sobą jakieś około 3 tygodnie no i niemal jestem pewien ,że ona jest dziewicą. Jeszcze kiedyś jak sam byłem prawikiem bardzo bym się z tego powodu cieszył . Teraz mam pewne obawy mianowicie ona wspominała coś tam ,że jest wierząca , że nie tak od razu ,że łóżko to jest dla niej kolejny etap dopiero ,że jest trochę staromodna pod tym względem. Ja zbyt specjalnie nie brnąłem tematu bo nie lubię rozmawiać o seksie przed seksem wolę działać ,ale tutaj też jest tak średnio. Bo przy próbie dotyku okolić intymnych nawet przez spodnie ona protestuje ;/ ... OK teraz jest jeszcze wcześnie ,ale czego się obawiam ?? ..odwlekania w nieskończoność ,a najbardziej ,że w pewnym momencie mi wyskoczy ,że seks dopiero po ślubie ,a to wiadomo co dalej czyli najlepiej 0 anty i życie prawie w celibacie. Dodam ,że dogadujemy się fajnie i nie chciał bym się rozstawać ,ale jak się okarze ona jednak betonem pod tym względem to chyba jednak będę musiał bo wiem jak to się skończy. Pytanie mam takie czy są tutaj takie kobiety które utraciły dziewictwo późno i potem ich życie seksualne było udane ? Tnz otworzyły się seksualnie i spodobało wam się w końcu

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować