Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo nie wiem co dalej

Czy moge isc do szpitala psychiatrycznego na własne zyczenie?

Polecane posty

musze miec skierowanie od psychiatry czy jak to zrobic? Chce sie zamknąc w psychiatryku...

chyba nie. tam raczej brakuje miejsc więc Cię nie przyjmą w psychiatryku dla Twojego widzimisie :) a czemu chcesz? masochizm?

Gość duch cafe
Możesz iść bez skierowania, jesli masz zaburzenia psychiczne, chcesz leczyć alkoholizm, masz mysli samobójcze. O przyjęciu decyduje lekarz dyżurny po wstępnym badaniu.

Gość paparara....paparara
Idź do psychiatry prywatnie. Szczerze powiedz, jakie masz problemy i wytłumacz, dlaczego warto by było zastosować leczenie szpitalne. jeżeli przejawiasz zachowania agresywne wobec innych, masz jakieś napady zachowań szkodliwych dla siebie, to masz spore szanse.

Nie daje sobie rady juz. Walcze z depresją, fobia spoleczna , leki mi juz nie pomagają. Siedze ciagle w domu nie mam zadnych znajomych a do pracy jezdze taksowkami bo nie moge patrzec na ludzie, nie chce by na mnie patrzyli. Nie widze sensu zycia, do tego jestem mitomanką. Moze ta mi pomogą a jak nie to zwariuje do konca

Gość Zing Zing
jesli jeszcze chodzisz do pracy, to nie jest źle

radziłabym Ci nie popadać w większe szaleństwo, a pójście do szpitala skazuje Ciebie w TWOICH oczach na taką łatkę uwierz mi że ja BARDZO wiem jak to jest jak wydaje Ci się że już tylko psychiatryk, że chyba w zasadzie nie jesteś już człowiekiem... to najgorsze co możesz zrobić. poddać się temu uczuciu, temu myśleniu jak ktoś podkreślił - masz pracę więc jakieś życie towarzyskie. albo przynajmniej szanse. wykorzystaj normalne drogi nie daj się temu gównu. nie rób z siebie gorszej niż jesteś. walcz.

chodze do pracy bo musze inaczej bym umarła z glodu, robie to tez dla rodzicow, oni nie wiedzą o moich problemach