Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj ja gupja

nie mam co do gara wlorzyc

Polecane posty

Gość oj ja gupja

znalazlam sie w katastrofalnej sytuacji.mialam faceta przez 3 lata ktory teraz zostawil mnie z takimi dlugami ze glowa mala.lapie sie kazdego zajecia.pracuje na etacie,dorabiam sprzataniem w pobliskiej fabryce i sprzatam klatke w swojej kamienicy raz w tyg przez co place mniej za czynsz i media.internet mam za darmo od sasiada ktoremu robie zakupy 2x w tyg a kompa dostalam jeszcze od tego palanta. Czy ktos moze mi podsunąć jakis dodatkowy sposob na zarobek?Wypelaniam ankiety na necie,pisze jakies durne opowiastki za marne grosze,ale to wszystko smiesznie malo w porownaniu z czasem jaki na to poswiecam.Nie moge sobie pozwolic na kolejne sprzatanie czy cos w tym stylu,bo mam poprostu malo czasu.Wolalabym te groszowe zajecia zmienic na jedno konkretne.Ma ktos pomysl?

Gość mam dość żebrania i w tym miej
scu zgłaszam sprawę na policję

Gość oj ja gupja
kogoś trzeba chyba wyslac na lekcje z czytania ze zrozumieniem Powaznie pytam

Gość oj ja gupja
nie macie pomyslu?

Gość a nie lepiej kupić bilet dobow
a możesz kupuj w lumpeksach tanie ciuszki za grosze a później drożej sprzedawaj na jakichś ibutiach, szafach czy mojeciuchy?

Gość oj ja gupja
ha! mam cipkę! i to całkiem lużną zmieści się nie jeden facet w niej a każdy facet będzie lepszy od tego palanta , który mnie tę moją cipkę rozlużnił

Gość oj ja gupja
a podszywy na kafe prezentuja juz poziom mniej niz 0

Gość oj ja gupja
Ciuchy tez sprzedawalam.i inne rzeczy wyprzedalam -prezenty po tym kretynie,telefon,tablet,prostownice,parowar,blender.Zarabiam nie najgorzej.Ale wpadlam w spirale dlugow,a ze za glupote sie placi to nie prosze o przelewy,tylko o dobra rade albo dobra prace on-line,bo to moge robic nawet na nocce w pracy.