Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniczkaaaa212121

24 lata i 12 partnerów . duzo?

Polecane posty

Gość Moniczkaaaa212121

oczywiscie chodzi o seksualnych partnerow. Samego seksu oralnego nie licze tylko klasyczny bo było by ich wiecej jesli liczyć oralny

Gość Cherubinka
Boże... kobiety! co sie z wami stało? Gdzie wasza godność?

Gość Uroczy Szymuś
Niektóre kobiety tak mają. Moralność marcowego kota.

Gość klałn
malo, w tym wieku powinnas miec conajmniej 40, a tak...slaba jestes

Gość Moniczkaaaa212121
40 na upartego bym mogła mieć ,ale wybierałam tych co mi sie podobali bo nie szlam na im wiecej tym lepiej :P nie planowalam tego , w sumie nawet chcialam mieć jednego partnera caly czas i myslalam ,ze tak bedzie ,ale zycie troche zmieniło moje plany

Gość Cherubinka
no ale aż 12? i nikt nie mówi żeby trzymać do ślubu... ale kurcze.. troche sie poznajcie zanim pójdziecie do łózia

Gość Moniczkaaaa212121
ale nie uważam sie za ,, szmate" itd. tak sie skladało ,ze zwiazki czy znajomosci szybko sie konczyły ,a ja nie czekałam dlugo w z pojsciem do łozka , pare ,, przygód" było na chwile bo brakowałoby mi seksu jak byłam sama i sie nazbierało

Nie uważasz się za szmatę więc pytasz na kafe o ocenę. Logiczne. Ludzie którzy są zadowoleni z własnych wyborów nie potrzebują poklasku innych, czego szukasz najwyraźniej. Albo to kolejne prowo porypanego prawiczka które ma za zadanie pokazać "mroczną" stronę kobiet.

Gość ded44
a ile ci zapłacili?

Gość kimkdmskdm
będziesz mieć raka szyjki macicy bo tego firusa męskie dziwko roznoszą na swoich brudnych fiutach

Gość za 12 min
dlaczego zaraz mroczna strone? zakladajac, ze rozpoczela wspolzycie majac 18 lat wychodzi 2 partnerow seksualnych na rok. Nie chodzi o seks, bardziej mnie zastanawia dlaczego nie potrafila utrzymac zwiazkow i dlaczego sie tak szybko rozlatywaly

Napisałam to nieco ironicznie;) Dla większości prawiczków z tego forum już 2-3 partnerów jest zdecydowaną przesadą:P ­ A tak analizując, 2 partnerów na rok to od seksu klasycznego. Czyli można dojść do 3-4 na rok. Ktoś kto po 3-4miesiącach znajomości decyduje się na seks i robi tak kolejno z dwoma tuzinami i z żadnym z nich nie wypala ewidentnie kiepsko uczy się na błędach (delikatnie mówiąc). O ile założeniem jest stały związek;)

Gość Skromnyxxx
A twój chłopak o ilu wie?ten obecny?

Gość Moniczkaaaa212121
wie i co z tego i tak go zostawie dla innych juz taka jestem