Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zonka assess

Tesciowa wrrrr

Polecane posty

Gość Txgh
Synowa miala prawo tak sie zachowac a tesciowa to swinia!

Wolałabyś, mieć teściową, która rozpieprzy Ci małżeństwo i zniszczy życie, tylko dlatego, że uważa, że tylko ona ma rację.to masz piękne marzenia.No chyba, że Ty jesteś taką teściową i dlatego tak się plujesz do autorki tematu.

A propos, lepsza mamuśka z łaciną niż zawistna teściowa, plująca jadem, na wszystkich. A o jej dzieci się paniusiu nie martw, bo to nie jest temat tego topiku.

Gość misipuchatek :))))
Ja nie mowie o autorce!! Pisze odnosnie wypowiedzi eee yhh czy jak jej tam . ;)

Gość do donkapatke
jako,ze ty i zona z tego samego budulca 03.12.2012] 16:45 [zgłoś do usunięcia]do wyzej niby misipuchatek,ale trafnie,tak jak i ta eee yeh nie ma nic do dodania,a ja wolalabym juz spotkac ta tesciowa-jaka by nie byla,bo autorka,to budzi wstret !

Że co, że niby, nie pozwolę sobie wejść na głowie zawistnej babie, to już z tego samego budulca? Puknij się w łeb. Trafisz na taką osobę w swoim życiu, to potem pogadamy, bo jak na razie ten temat nie ma żadnego sensu. Nie zrozumie nigdy ten kto nie był takiej sytuacji.

Gość do donkapatke
no to mis puchatek ma maly rozumek i czytac nie umie postow.Wyrazenie jest autorstwa DONKAPATKE i nikogo innego "zawistna suka" to jej dzielo,a nie eee yeh,ktora sie z tym niezgadza,no kuzwa!

Gość Zonka asess
Donkapate nie denerwuj sie Bo to pewnie wypowiadaja sie panienki ktore maja cacy w zyciu sa kochane przez mezusiowe mamusie wiec nie warto Bo to naprawde nie zrozumie!

:D zakladam ze zbyt dlugo przesiadujesz na tym forum, :D, wyrazilam SWOJE zdanie, i jesli uwazasz mnie zakogos innego to Twoja sprawa,mi to zwiewa. ;)

A tak na temat-to mysle ze pwonniscie trzymac swoje zycie w praywatnosci!! Tesciowa nie powinna miec nic do gadania.To wasze zycie i wy je ukladacie. Nie walcz z nia bo nie warto! Ja bym ja traktowala jak powietrze z usmiechem . Nie musis jej akceptowac ,ale mozesz tylko tolerowac ;)

Zonka asses Ja mam kochaną teściową, nie mogę złego słowa o niej powiedzieć.Ale życie mi dopiekło kiedyś, przez pewną osobę i dlatego wiem co to znaczy mieć do czynienia z kimś kto wszystkich i wszystkiego nie na widzi i tylko robi wszystko żeby jeszcze szpilkę wbić. Od jakiegoś czasu, uczę się ją ignorować i o dziwo to cholernie pomaga.

do misipuchatek Jak tak Ci to zwiewa, to widać jak lubisz się bawić czyimś kosztem i dosrywać na temat na który nie masz zielonego pojęcia.

widzisz donkapate,wyluzuj bo jestesmy po tej samej stroniekobieto!!

donkapate wcinasz sie nie tam gdzie trzeba ! po raz kolejny moja pierwsza wypowiedz tyczyla sie osoby o niku eeee yyhhhTEJ WUGLARNEJ DAMULKI :D

Ja się tylko wypowiadam, ale obie chyba trochę namieszałyśmy z wypowiedziami, za dużo tutaj tego.Przepraszam jeśli się uniosłam.

Zlosc pieknosci szkodzi :P ,nic sie nie stalo ;)

Gość podsumowanie..
misiaczek do konca nie zrozumial kto co mowi... eee yeh to ta ktora wulgarnosci nie lubi.... a ograniczenie rozumienia-ogolne!czytac was to nikt nie wie o co chodzi :/

No fakt,ominelam jedna wypowiedez pani dnkpate hmm... Ale zostane przy temacie ;) Zal mi autorki i tyle.

Tak zaczęło się od tego, że określiłam wredną teściową autorki jako zawistną sukę, no sorry, ale jak można inaczej nazwać kogoś, kto ma satysfakcję z tego, ze niszczy komuś życie?

Gość up...
donkapatke-ale glupia baba jestes ,no sorry,ale jak mozna inaczej nazwac kogos,kto takie posty pisze?

dajcie sobie po razie i bedzie ok :D

Gość no ale to
ty misiowa damulko najbardziej namieszalas, to i tobie jakis raz by sie tez przydal, nie? :P

mam sie bac? :D:D dziecko idz sie pobawic do piaskownicy,moze tam komus przywalisz i ulzysz sobie :D:D widze ze ciezko rozumujaca istota z ciebie :P

damulka :D:D chcialabys zapewne byc...ale widzisz daleko ci nawet kulturalnej kobiety.

Gość no,ale jak bajka o puchatku
potwierdza,ze to mis o bardzo malym rozumku...chociaz w bajce to chociaz sympatyczny...

Gość do wyzej
to robi sie juz zabawne-bo ta misipuchatek nie rozumie ani-ani,ale miesza dalej!

Do up Dziękuję za oświecenie mnie, że jestem głupia, za to Ty jesteś taki mądry i oświecony. Nie szkoda Ci czasu na pisanie do takiej głupiej baby? Marnujesz się chłopie tutaj.

Gość misiu puchatek :D:D:D
a jak sobie napisze- zakonnica -to bede grzech miala ,kiedy napisze ci ze jestes glupia krowa :D ciesze sie ze ty masz tego rozumu duzo,ale szkoda ze go nie uzywasz madralo :P

Gość sluchajcie...panie
czy wam tu juz zupelnie poodbijalo?! Co za syf :(