Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestrachana

ciaza - pomozcie?

Polecane posty

Gość przestrachana
podobno po pol godziny juz wynik jest nie wazny.. ale i tak nei wiem co o tym myslec, okres mialam dziwny, bardzo malo

Gość przestrachana
up, prosze was dziewczyny, pomozcie

Gość pomozemy:D
ja pierdziele, co za ludzie... w czym ci mamy pomoc?! 10 tysiecy topikow -zrobilam test, mam 2 kreski ale jedna slaba- jestem w ciazy?! mam taki a taki cykl, ruchalam sie wtedy a wtedy, chłopak skonczyl/nie skonczyl we mnie ...jestem w ciazy?! nosz kur..a mać - JEST SEX MOZE BYC CIAŻA!!! ZAPAMIĘTAJCIE TO DURNE BEZMYŚLNE BABY!!!! TAK! WG MNIE JESTES W CIĄŻY . a teraz się strachaj dalej:P

Gość Swete
ile masz lat?

Gość traffka24
lepiej rozglądnij sie w necie za tabletkami wczesnoporonnymi :) ja bym tak zrobiła jeśli nie chcesz dziecka , ale najpierw zrob nastepny test

Gość przestrachana
nie napisalam tu tego zebys sie chamsko wypowiadal / ala... poprostu mialam okres tylko ze trwal dzien, zawsze sie zabezpieczamy a wynik testu zrobil sie taki po pol godziny.. pytam bo sa tu starsze i doswiadczone kobiety.. a mam 2o lat

Gość przestrachana
20*

Gość asqw
Powtórz test za kilka dni -jeśli to ciąża to wyjdą dwie kreski szybciej. Może to nie był okres.

Gość Swete
aha no to jestes chyba na tyle rozsadna prawda? jesli nie chcesz miec dziecka to trzeba sie zabezpieczac nawet na przygodny seks bo pozniej sama widzisz jakie sa konsekwencje.. ciaza badz panika ze jest sie w ciazy ;/ niewiem jak jest na tescie ale gdybym byla na twoim miejscu to pewnie bylabym przerazona tym "drugim wynikiem" po czasie wiec pewnie odczekalabym i poszlabym po drygi test .. ten lekki okres moglbyc spowodowany roznymi przyczynami.. a kochalas sie w dni plodne?

Gość Swete
moze poprostu masz jakis problem z hormonami?

Gość Swete
ja np mam problem z tarczyca i okres spoznial mi sie 26 dni tez bylam pewna ze jestem w ciazy ( bo gdybym byla to i tak bym sie cieszyla gdyz sie nie zabezpieczam jedynie stosunkiem przerwanym ale to zadne zabezpieczenie) ale w ciaze nie zaszlam do dzis choc wspolzuje w ten sposob 5 lat ;) takze w ciaze az tak latwo tez nie jest zajsc

Gość przestrachana
nie mam pojecia czy to byly dni plodne, tak jetem rozsadna i nie chodzi o to ze nie chce dziecka ale dopiero zaczelam prace i wiem ze jakby sie potwierdzilo to mnie zwolnia.. taka prawda.. i poprostu sie boje, lecze sie na anemie ale raczej to nie ma nic z tym wspolnego.. tak podobno jak sie chce zajsc to trudno ale jak sie nie chce to bez problemu

Gość przestrachana
up

Gość zxzx
Powtórzysz test to się dowiesz. Na jakie jeszcze odpowiedzi czekasz?

Gość przestrachana
dlaczego jestescie tacy chamscy? masakra :( no pytam bo moze ktos mial podobnie i wyszlo co innego.. przeciez nie musisz sie udzielac

Gość zxzx
Uspokój się nie jestem chamska. To ty panikujesz. :O Są różne przypadki -zasadniczo mówi się że test po upływie czasu określonego w ulotce jest nieważny. ale wiele przypadków pokazuje że jeśli po czasie pokaże się druga kreska to ciąża jednak jest. Takie sa przypadki a jak jest u ciebie to odpowie ci kolejny test. Pamiętaj że żadne zabezpieczenie nie daje 100% pewności.

Gość pomożemy:D
no sorki, ale chamska to byłam tylko ja. reszta ci napisała, ale chyba nie to , co chciałaś przeczytać - ŻE NIEMOŻLIWE, ŻEBYŚ BYŁA W CIĄŻY. no niestety - nikt tego na kafe nie stwierdzi a prawdopodobieństwo,że jesteś to jakieś...50 % ... skoro jeden test nie rozwiazał sprawy, kup drugi a pozniej do gina. inaczej pewnosci nie bedziesz miala przeciez.

Gość przestrachana
no tyle ze to juz moj drugi test ale pierwszy wyszedl negatywny i dlatego potwierdzilam z ten wyszedl z ta blada i taka jakby "rozlana" ta druga kreska, na zdj nie widac dokladnie wlasnie ale jakas taka dziwna jest, kupie nastepny.. ale i tak dzieki za odpowiedzi.. a co do panikowania - to tak panikuje ;(

Gość zxzx
No a ile było odstępu między testami? Negatywny test nie daje pewności że ciąży nie ma. Ile minęło od tego krwawienia i po jakim czasie robiłas oba testy?

Gość przestrachana
odpisze po 9 bo musze juz wychodzic do pracy ale mam dostep do neta w pracy takze odpisze..

Gość dożartek
mi pierwszy test też wyszedł po jakiś pół godziny bladziuchna kreska ale robilam przed terminem @ a potem to już tylko ciemniejsze i zaczełam 3 miesiac.

Gość przestrachana
wlasnie umowilam sie do gina (niestety prywatnie) i zrobilam tez drugi ale wyszedl negatywnie, wlasnie bylo napisane ze po ponad 20 minutach nie ma co odczytywac wyniku testu bo moze byc bledny

Gość zxzx
Może być ale nie musi. Lekarz pewnie i tak ci nie powie czy jest ciąża jeśli faktycznie byłaby. Nie napisałaś ile minęło od tego okresu.

Gość dożartek
przestrachana ale co ci stwierdzi gin?? Nic bo jak jest to ciąża to może być wczesna, a peniądze weźmie. zrób bete-tansza i bedziesz wiedziec co i jak.

Gość przestrachana
no dostalam w tamta srode ale mialam tylko 1 dzien, poznij 2 dni jakies plamienie.. i tak spoznił sie tydzien

Gość zxzx
A testy kiedy robiłaś?

Gość przestrachana
nie wiem co mi stwierdzi bo jeszcze nigdy nie bylam (az wstyd) no i przez to wszystko to i pierwsza wizyte przy okazji zrobie..

Gość przestrachana
w piatek i dzis rano i teraz tez