Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joaen

Dlaczego nie ma w tym kraju pracy!

Polecane posty

Gość joaen

Ludzie wykształcenie pracują w sklepach, w fabrykach, supermarketach, na budowach, w hotelu pracują sprzątaczki po studiach ze znajomością języków. I czy warto studiować w tym kraju. Moja kuzynka ma dobre studia prawo a pracuje w sklepie warzywnym. Jestem zła na życie bo ja też skończyłam ekonomie a pracuje w sklepie który niedługo upadnie. Szefowa chce zamknąc interes.

Gość fajnoł dziołszka
bo to jest Polska , praca za stołkiem tylko dla znajomych

Gość kamil1979jgora
nie warto studiować, wszyscy do zawodówek! Za komuny 90% ludzi nie studiowało i dobrze było.

Gość ja........
tez skonczylam studia, obronilam mgr i pracy nie moge znalezc. pracowalam jako opiekunka do dziecka ale teraz szkam czegos normalnego i ciezko:(

Gość Aluska asdfghj
Moj chlopak miesiac temu zamknol firme bo nie mogl ludzi znalezc. I nie piszcie ze za malo placil.. Byla podstawa a wynagrodzenie zalezalo od pracownika, kwestia checi. Dawal biuro telefon i materialy. Znalazl 3 osoby ktore normalnie pracowaly a reszta po paru dniach odchodzila bo pracowac sie nie chcialo. Ludzie chca miec zapewniona pensje i nic nie robic.. praca jest tylko trzeba chciec pracowac

Gość Kobiety są obłudne
Aluska, twój facet jak wielu innych hohsztaplerów i kombinatorów szukał naiwniaków którym nie musiałby płacić jeśli nie znaleźliby mu 12 klientów dziennie na jego trefny towar. Każdy inteligentny człowiek wie, że w tym kraju nie jest mozliwe znalezienie tylu klientów dziennie, bo ludzie są biedni i nie kupują bzdetów (chyba że są mega naiwnymi opóźnionymi umysłowo emerytami) Już ja znam takich jak twój facet.

Gość powiało kulturą
[zgłoś do usunięcia]Aluska asdfghj Moj chlopak miesiac temu zamknol firme bo nie mogl ludzi znalezc. I nie piszcie ze za malo placil.. Byla podstawa a wynagrodzenie zalezalo od pracownika, kwestia checi. Dawal biuro telefon i materialy. Znalazl 3 osoby ktore normalnie pracowaly a reszta po paru dniach odchodzila bo pracowac sie nie chcialo. Ludzie chca miec zapewniona pensje i nic nie robic.. praca jest tylko trzeba chciec pracowac czemu nie wierzę w to????? taki dobry pracodawca i nie mial chętnych???????????????? moze to byla praca na czarno?? a moze jest taki dobry tylko według wlasej oceny? najlatwiej chwali sie siebie samego.

Gość sdffds
Prawda jest też taka, że wiele osób kończy nikomu niepotrzebne studia, po których nie ma zapotrzebowania na pracowników: pedagogikę, socjologię, politologię, filozofię, zarządzanie i marketing, kulturoznawstwo, nauki polityczne, europeistykę, turystykę itd itp. Mówią, że chcą studiować zgodnie ze swoimi zainteresowania i okej - tylko niech potem nie płaczą, że nie ma pracy, chociaż mają "wykształcenie". Bo o tym, że nie będzie pracy po takich kierunkach, wiadomo od lat.