Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złoooooooooooooo

Jestem złą metalówą i nienawidze hipsterów!!

Polecane posty

Nie no dobra kłamię.Jest polka mam 20 lat naprawdę,mam problem ogólnie z ojczystym językiem.Trudno,ale to nie tylko ja tak mam. Nawet nie wiem co to ,,Deklinacja'' Zalosna jestem prawda? To nie moja winna,ze tak mam.Moja matka tez ma problemy z ortografa,wymowa oraz skladaniem zdan,odmienianiem przez przypadki i zamiast o pisze e lub a. To jest wrodzone,nie zmienie tego uczac sie,mam z polskiego 4 nawet nie wiem dlaczego az 4,jak ja praktycznie nic nie wiem.Masz racje we wszystkim -kciukiem. Ehh beznadziejny ze mnie człek:p Na koniec ide się pochlastać niczym emoszka;(

Nie no dobra kłamię.Jest polka mam 20 lat naprawdę,mam problem ogólnie z ojczystym językiem.Trudno,ale to nie tylko ja tak mam. Nawet nie wiem co to ,,Deklinacja'' Zalosna jestem prawda? To nie moja winna,ze tak mam.Moja matka tez ma problemy z ortografa,wymowa oraz skladaniem zdan,odmienianiem przez przypadki i zamiast o pisze e lub a. To jest wrodzone,nie zmienie tego uczac sie,mam z polskiego 4 nawet nie wiem dlaczego az 4,jak ja praktycznie nic nie wiem.Masz racje we wszystkim -kciukiem. Ehh beznadziejny ze mnie człek:p Na koniec ide się pochlastać niczym emoszka;(

Gość złoooooooooooooo
ale mnie to naprawde wkurwia. Gada sie o czyms innym a musi wkroczyć taki debil i napierdalac 20 postów o ortografii i języku ojczystym. Gardze wami, ortograficzni faszyści.

jest xxI wiek, nie ma czegoś takiego jak dys.. wszystko mozna uleczyc, tak samo jak jakanie a Ty jestes chora na lenistwo. Moja sisotra tez miala dys.. teraz jest najlepsza na roku studiujac humanistyczny kierunek.

a mnie wkurwia, ze ktos jest Polakiem i poradzi sobie ze wszystkim, a wlasny jezyk kaleczy i usprawiedliwia sie jakims dys czy innym lenistwem. i tak to tylko PL

Gość złoooooooooooooo
A co to za różnica czy ktos pisze tak czy inaczej? Co to w ogóle jest "kaleczenie języka"? Język ewolułuje i jesli 1000 lat temu byli tacy ortograficzno-gramatyczni faszysci to pewnie nadal gadalibyśmy staropolszczyzną jak mieszko I bo "nie wolno kaleczyć jezyka" czyt. jeżykowi zabranie sie ewolułować.

a ja nadal korzystam z archaizmow, to tez jest jezyk polski. a to co napisales, to sensu jest pozbawione

Gość złoooooooooooooo
Niby taka gramatyczna wielce i ortograficzna a pisze do mnie w rodzaju męskim :P A myślisz ze język polski wyewolułowałby z prasłowiańskiego a prasłowiański z bałtosłowiańskiego a bałtosłowiański z praindoeuropejskiego, jesli trzymano by sie surowo od samego początku zasad ortografii i gramatyki? :P Nie. Język ewolułuje i pogódź sie z tym, nie zatrzymasz tego sztywnymi regułami wymyslonymi przez starych-pryków profesorów :P

pozbywam se watplwosc, ze ''ewolulowane'' napsane jest celowo:O pperzysz glupoty. straszne glupoty.

Gość złoooooooooooooo
""pieprzysz głupoty" no strasznie silny argument :P A dlaczego niby nie mam racji? A może nie rozumiesz co napisałam?

co ma ewoluowanie jezyka do ortow? czytam wlasnie na ten temat i nie widze chocby jednego przykladu popeirajacego twoja teze

Gość phosgene
Również nielubię tych skurwysynów-hipsterów. Fajnie by było poskakać im po tych jebanych brylach i pedalskich ryjach choć ja bym bardziej preferował uczynić to w stylu Anima Damnata!

Gość wściekła jestemm
kciukiem jest pasztetem i uprawia sex analny nie słuchajcie jej