Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski prawiczek

Jestem właśnie w Niemczech, pozdrawiam kafeterie :)

Polecane posty

Gość ta ram
Może będziesz wyglądał fajnie ale co z tego, skoro jesteś nieudacznikiem bo nie umiesz zarabiać, nie wspominając o tym co masz w głowie, a raczej czego nie masz :D

artykul jest stronniczy a komentarze? Wybacz ale papilot to nie jest wiarygodne zrodlo informacji. Znam lepsze fora jak Makemetaller.org gdzie wypowiadają sie ludzie ktorzy przeszli taką operacje bo chcieli byc wyzsi, są fotki dzienniki etc. Wierze tym kilkuset osobom z całego swiata a nie anonimowym polskim idiotkom na papilocie :D jutro mam konsultacje z doktorem, rehabilitatnem anestozjologiem, badania krwi, rentgen kosci, spotkanie z trójka pacjentow po operacji. Wole wydac kase, plakac z bolu ale byc wysokim a nie gownianym karłem. Jedni wydają na dziwki, inni na bachory a ja na to :)

Gość ta ram
A dlaczego nie potrafisz sam siebie utrzymać ? :D Będziesz fajnie wyglądał, a na garnuszku do końca życia

Gość taralaralara
niski prawiczek pracuje w jakies agencji reklamowej pisał tu kiedys, chcial dac prace ble ble ale on nie chciał

Gość ta ram
Bleblak to już wgl szczyt wszystkiego :D on zawodowo jest bezrobotny, Loooser to samo

Gość B3.
O no właśnie Looser, pochwal się

Gość auuućą
ble ble ma niepokolei w glowie, po co mu praca skoro ma rente?

ble ble ty chyba masz 10 lat, bo ciagle piszesz, babcia to, babcia tamto, a mamusia to a mamusia tamto hahahaha

Gość B3.
Looooser - ale nie będziesz miał tych 500 zł nawet bo jesteś nieudacznikiem :) Jakbyś chciał to byś nie pierdolił codziennie na kafe, tylko brał pierwszą lepszą pracę. Ja np jak się jeszcze uczyłem pracowałem przy kopaniu rowów i w wodociągach i nie wstydzę się tego, Teraz mam swoją działalność :)

Gość B3.
Kopałem wodociągi no... Po prostu chciałem pracować, a nie było nic innego to wziąłem to :) To że jesteś leniem i do fizycznej pracy też pewnie się nie nadajesz to nie moja wina, nikt ci kasy nie da za piękny uśmiech. Zejdź na ziemię :o

Gość B3.
Jak na razie :D ? Nigdy nic z nich nie zarobisz a czemu ? Bo nie robisz w tym kierunku nic. Myślisz, że piszesz teksty i kasa sama ci przyjdzie ? Nie ma nic za darmo :D

Gość żabsko86
luzer, naprawdę nic nie ma we wrocku dla ciebie ? ;) ­ nie wierzę, takie duże miasto. zacznij od czegokolwiek. moze byc nawet wykładanie towaru gdzieś w sklepie.

Gość Seiko Timer
Ciekawe za co będzie Loooser żył za kilka lat

Gość B3.
Nie ważne już :) tak tu dyskutujemy teraz o Loooserze, bo też by chciał te 500 zł renty co ty, a do pracy frajer nie pójdzie

Gość Zuzanna Amelia & 28
15:32 [zgłoś do usunięcia] Argen Z reklam 20 zł zarobiłem ­ Prawdziwy biznesmen.

Gość B3.
Ta, idź spać :D

Gość otojapytajaca
Autorze , a ile masz wzrostu ?? I Na ile wiecej nastawiasz się po tej operacji??

Gość di di trzy,
niski ma 168cm wzrostu :D ble ble 164

Gość centymetry prawiczków
Grzeslaw - 155 cm ­ IMO - 162 cm Ble Ble - 164 cm Draxon - 167 cm Kurdu_Bydzia - 169,5 cm ­ Offerma - 172 cm Korjonos - 173 cm SamotnikXI - 174 cm frodo the niziołek - 174,5 cm Argen - 175 cm Beliar - 177 cm ­ Darker - 185 cm Prawiczek bez wiary - 185 cm Looooser - 185 cm Kapselko - 187 cm ­ Ten ostatni niedziel - 190 cm Reserved - 190 cm Cream - 191 cm FHG - 191 cm BSA - 193 cm

Gość ja wiem,,,,,
otojapytajaca -- mam 168, wg ustalen z doktorem póki co bede mial wydluzone kosci udowe o 7cm.. chciałem więcej ALE...wtedy bede mial dlugie uda wzgledem łydek ;/ implantami mozna wydluzyc jedną kosc o 13,5 cm no ale ten brak sympetrii, widzialem symulacje komputerową, takze taką jak chodze...no i dziwnie to bedzie wygladalo jak cyborg Inna opcja to dwa implanty w udach i łydkach, wtedy moglbym miec 182-183 tyle ile bym chcial ALE wtedy koszt to 2x 48tys :O i bardziej bolesna rehabilitacja, u kogos kto od zawsze byl wysportowany a lepiej gdy uprawial zawodowo jakąs dyscypline powrot do sprawnosci trwa b.szybko..u mnie min. pol roku w wersji optymistycznej, ale raczej trzeba sie nastawic na 9-12 miesiecy... Musze to przemyslec i pogadac jutro z rodzicami, wszystko im opowiedziec, mama chce jechac tam jeszcze raz przed ewentualną operacją . Nie chce cierpieć i miec tylko 175cm :/

Gość nie =-oiuyftyui
a ja wróciłamz Niemiec , zrób autorze przeszczep mózgu na lepszy :D