Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski prawiczek

Jestem właśnie w Niemczech, pozdrawiam kafeterie :)

Polecane posty

Gość nie nie nie....
odjebało wam?? :classic_cool:

eee ja nawet bym chcial ale pieniedzy brak i mama by sie nie zgodzila a ja mimo wieku nie mam nic do powiedzenia ja chce sobie cos zrobic z twarza to babcia mowi ze dobrze wygladam i daje mi przyklady jakis kurwa chorych ludzi i mnie wysmiewa babc i mama kochaja mnie ale nie maja pojecia o moim zyciu

ja wczoraj mialem nie przyjemny dzien dali mi dozrozumienia ludzie gdzie moje miejsce i teraz juz wiem ze to koniec mojego zycia uczuciowego i towazyskiego

an implantu ani tego sposobu w polsce tez bym sobie nie zroil raczej po za tym rodzinka skutecznie by mi to wybila z glowy

Gość taaaa25
on ma dobrze bo jego starzy są bogaci :O ja kiedys tez o tym myslalem nawet chcialem jechac na konsultacje do wawy, u nas to kosztuje ok 20tys ale matka nazwała mnie idiotą, zebym wzial sie za nauke i prace. Zresztą i tak mnie na to nie stac.

Gość B3.
"Mama by się nie zgodziła" :D:D:D:D:D Masz 13 lat bleblaku ?

taaaa25 - rodzice nas maja za przystojnikow i uwazaja ze nic nam nie brakuje babcia mi wmawia ze jak bym sobie cos takiego zrobil znaczy sie operacje czy cos to bede wygladal jak ptwor i daje mi przyklady jakis osob chorych na jakies choroby jak oni wygladaja i jacy to oni wygladaja a ja jaki to jestem zdrowy i normalny a ja mam 29 lat i nawet zadnej dupy nie mialem dla nich to normalne i mowja ze jak zechce to bede mial kazda :D

Gość taaaa25
moja rodzin tez mnie uwaza za przystojnego, mnie chwalą a innych krytykują ten ma nochal, ten ma male usta jak złosliwiec, tamten chodzi jak koślawy...i zebym znalazł sobie dziewczyne :O przeciez wiem jak wygladam. Nie jestem odrazajacy, tylko po prostu nieatrakcyjny jako facet. Nie podobam sie 12- 18 czy 25 lub 40latkom. Jestem nijaki

tka jest rodzinka chodzby nie wiem co powiedzial to oni i tak swoje wiedza lepiej kochaja mnie ale chyba za bardzo

Powinniście to wytłumaczyć rodzicom. Mnie sie to udawało jak byłem nastolatkiem jeszcze. Najpierw krzyczeli, że mi sie w dupie przewraca i żebym się za naukę wziął, ale później sie czesto na cos zgadzali, co mówiłem. ­ To naprawdę straszne jak masz 25, czy 30 lat i mówisz "mama się nie zgodzi". Jak to brzmi? A co zrobi? Z domu Cię wyrzuci?

Gość ta ram
Hahahahahahahahaha :D Nie ma to jak rozmyślania nieudaczników nad wzrostem, bo już nie ma na co zwalić winy :D

Gość B3.
Też kurwa nie macie co robić tylko zakładać jakieś bznadzienje tematy :o No i co z tego że jesteś w Niemczech ? Ja tam jeżdżę prawie co miesiąc i się nie chwalę :o Loooser i bleblak by do roboty poszli, stare konie a nie potrafią nawet pieniędzy zarabiać :D

Gość B3.
Też kurwa nie macie co robić tylko zakładać jakieś bznadzienje tematy :o No i co z tego że jesteś w Niemczech ? Ja tam jeżdżę prawie co miesiąc i się nie chwalę :o Loooser i bleblak by do roboty poszli, stare konie a nie potrafią nawet pieniędzy zarabiać :D

Gość echhh ecjhhhhhhh
młotki takie rzeczy to są dla ludzi którzy mają nierówne kości i przez to np kuleją i nie mogą chodzić.... nie wstyd Wam?? Wy jesteście psychiczni a nie niscy

a co ty wiesz ograniczona osobo? Nie obchodzą mnie kaleki, dla nich jest ilizarov bo on jest dla nich, krzywe kosci etc. Ja bede mial implanty stworzone dla NISKICH , zostały stworzone do kosmetycznego wydluzania kosci rąk i nóg. Operacje plastyczne nosa tez wymyslono dla ludzi po wypadkach a robią je zwyczajni, bo nie podoba im sie nos. A twoj link z papilota to żenada, jesli czytasz portale dla niedorozwinietych lasek to nie mamy o czym gadac:D

Gość echhh ecjhhhhhhh
rób co chcesz :D sądzisz, że to coś zmieni? akurat trafiłem na ten adres - warto jednaK POCZYTAĆ A TAkże komentarze pod tym tekstem - pa

Gość B3.
A ty kaleką nie jesteś :D ? No weź nie żartuj :D

Gość B3.
Tobie to się psychiatra należy, i tak nikogo nie znajdziesz :D tylko cioty robią takie zabiegi, jeśli nie umiesz nikim siebie zainteresować, to masz coś z głową a nie z ciałem :D